Teade

Collapse
No announcement yet.

radiotehnika S-70

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

radiotehnika S-70

kas kellegil on S-70 pilte

mis teed nendega.Tule vaata ise minu pool.
    muusika on kuulamiseks

Comment

mis teed nendega.Tule vaata ise  minu pool.
      kus sa elad

Comment

Viljandis.Missanendepiltidegateed
        muusika on kuulamiseks

Comment

Viljandis.Missanendepiltidegateed
          no viska mulle pilt mulle pakutakse 300.- eest neid kõlareid ma pole neid elusees näinud...

Comment

Kõik S70 on aktiivsed? Kui on aktiivid ja korras, siis on soodne hind. Mina enda omad müüsin aasta tagasi 750.- eest maha. Ja alati, kui kõlarit ostma hakkad, kuula neid enne, pildist pole eriti kasu, ega sa neid nurgas vaatama ei hakka
            Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

S70 vahe S90ga peakski olema see, et S70 on aktiivne, S90 aga mitte. Valjukad peaksid samad olema, ka filtrid. Ja kui sulle neid 300(paarist?) pakutakse, siis võid nad igaljuhul ära võtta - loomulikult tuleb siiski kuulata, kas nad mingisugustki häält teevad.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ei minuarust ei ole samad valjukad, S70 on ju juba väiksem, umbes nii kõrge nagu S90 ilma tweetrita. Kui ma nüüd meenutan, siis sama võis olla ainult kesksagedus.
                Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Bassikas peaks raudselt sama olema, ka kesksagedus, kõrgsagedus võib olla 6GD13 või midagi sellist. Olen näinud pildi pealt, kõrgus on neil jah tiba väiksem, aga muidu peaks enam-vähem põhijoontes sama olema.
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                  indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

äkki kellegil on siiski pilte ?

Comment

Pilte kahjuks pole.
                      S-90 ja S-70 erinevad paris kxvasti.
                      S-70 vaiksem kast, valjukad vxivad isegi samad olla (vximalik, et basso oli mingi modifikatsioon aga kindel pole) aga filtrid on kindlalt erinevad, kuna S-70tes kasutatakse mehaanilist tagasisidet mille andur paigutati bassi valjukale ja selle abil hoitakse ara meile juba tuttavat S-90 undamist madalatel sagedustel.

Comment

ma võin mõnipäev teha paar pilti
                        muusika on kuulamiseks

Comment

bass on sama jah..kesk on kah..kõrg on teistsugune..väiksem...helipoolest üldsegi..s-70 on kuidagi lahjema heliga kui s90..bass nagu oleks nõrgem...ma ei tea..oma kõrv on kuningas..ja minu kõrv ütleb vähemalt nii...sõbral olemas s-70
                          mida sa lohh vahid

Comment

mis siin mõelda.S90 inverterkast mängib muidugi madalamale.Aga s70 saab ka bassiga täitsa mehiselt hakkama.Pead ei anna, aga minu arust on ka kesk ja kõrgs samad mis s90.
                            muusika on kuulamiseks

Comment

S70:
                              75GDN-5
                              20GDS-1-8
                              6GDV-6-16
                              S90:
                              75GDN-1-4
                              20GDS-1-8
                              6GDV-6-16

Niiet samad valjukad,bassikas aint natsa teine.

Comment

Working...
                              X