Teade

Collapse
No announcement yet.

radiotehnika s150 remont

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kui yldse ei liigu siis sul arvatavasti sydamik seest 2ra p6rutatud. Ma kah yhte s-30 lahti retsisin ja samalugu kivik6va. Asi oli vist mingi vasaraga saand ;D
    kris@andmevoog.eu

Comment

Karm värk.Kui sul eriti kogemusi kõllide lammutamisel pole, siis ära hakka seda bassikat urgitsema rohkem.Ajad asja hullemaks.Seal on kas magnet paigas või mähis ära suland.
      muusika on kuulamiseks

Comment

Pakun välja et keerud on lahti. Nendel S90 ja S150 tüüpi kõlaritel magnet nii kergelt paigast ära ei lähe - piisavalt tugevalt kinnitatud, poltidega kinni.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

jah aga siis pidi sinna ikka korralik võimsus taga olema, et membraan üldse ei liigu.Asi peab päris korralikult suland olema.Kahju kõllist.
          muusika on kuulamiseks

Comment

see kõll peaks siis nagu ma aru saan 150 w olema? igastahes meiekoolis kütsid 12 klassi tyybid sinna sony võimuga 400 w sisse... bitches!!! >

Comment

ahjaa võtsime kõlli lahti ka seal oli niiet et seal magneti sees olev paber toru kus õmber need traadikesed on, on täitsa ribadeks ja katki ja traadid on ka sõlmes ja ma ei tea mis pidi veel, sellest vist enam elulooma ei saa

Comment

No oligi see mida ma kartsin. Põhimõtteliselt on küll võimalik uued mähised kerida, aga see ei pruugi õnnestuda. Aga proovida võib.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

see kõll peaks siis nagu ma aru saan 150 w olema? igastahes meiekoolis kütsid 12 klassi tyybid sinna sony võimuga 400 w sisse... bitches!!! >
                  meil lasti kunagi s90 kõlar koolis läbi mingi lollid tegid omastarust diskot vist.. kohe näha,et kõrvu pole peas inimestel...

Comment

Paneb imestama, kuidas kooli juhtkond annab nii kergekäeliselt tehnikat kõisugu poltide kätte??? Meil oli küll nii, et tehnikat kamandasin ainult mina, ja kui midagi läks puruks, andsin aru miks läks ja kuidas läks. Ja alati oli kõik korras...Ja mehed, pidusid ei tehta S90 ja S150ga...
                    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

mis teha kool on bitch... koolil pole raha jne saal on nagu mingi kuut. aga jah ei oska mõni helitehnikaga ümber käija...

Comment

Paneb imestama, kuidas kooli juhtkond annab nii kergekäeliselt tehnikat kõisugu poltide kätte??? Meil oli küll nii, et tehnikat kamandasin ainult mina, ja kui midagi läks puruks, andsin aru miks läks ja kuidas läks. Ja alati oli kõik korras...Ja mehed, pidusid ei tehta S90 ja S150ga...
                        enam ei anta meil mitte midagi... nüüd tuleb omade vahenditega teha.. ei tehta jah 90 pidu... too oli kellegi klassiõhtuke,kus keegi tahtis oma võimukest proovida..
                        meil oli muidu nii,et laenati välja ja siis keegi pidi vastutama.. kui peese midagi läks... siis tuli rahakotti kergendada..

Comment

Sa seepa see s-150 endale.Räägid, et asjast elulooma ei saa, aga väikse tasu eest teeb selle keegi kindlasti korda.
                          muusika on kuulamiseks

Comment

Noh väike tasu on suhteline. Uue võnkepooli kerimine on ikka paarsada krooni, nii et ega see väga odav polegi. Aga küsida võid ju ikka.

Comment

Igaljuhul metsa ära seda loobi.Las seisab niikaua kuni tead mida taga teha.
                              muusika on kuulamiseks

Comment

Passiivse radiaatori saab igaljuhul. Ntx mõnele 8"-10" woofrile juurde passiivradiaatori. Peaks päris äge olema.

Comment

Working...
                                X