Teade

Collapse
No announcement yet.

GD3030-1

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

GD3030-1

Vedeleb kodus siis üks niisugune katkine kontsert valjukas. Mida arvata sellest valjukast ja kas on mõtet seda lasta kellegil ümber mägkida ? (Samas sooviks ka mähkijate asupaiku ja numbreid, Ise elan Tartu-s)
    kris@andmevoog.eu

Lammutasin seda valjukat natuke. Mähis on 2-es tükis ;D , üx tükk on magneti ja südamiku vahel kinni, teine on membraani küljes ja ära muljutud, lisaks pole veel ak tolmukupplit ;D Arvan ise, et selle taastamine oleks üx suur raharaiskamine või mis ;D ? ;D
    kris@andmevoog.eu

Comment

Pole sellisest kuulnudki, ei tea mis aastast see on ? Palju läbimõõt on, kui võimas muidu? Selle parandamise kohapealt ei ole vist siis küll enam midagi teha, kui nii ribadeks ;D ;D

Comment

12" lairiba, aastast 1987 (magnetil nii kirjas).
        kris@andmevoog.eu

Comment

no see on ikka päris katki. selle raha eest mis parandamisele kulub, võid endale ühe kena kingaudio osta!

Comment

Just just, Audio King tuleb selle eest
            kris@andmevoog.eu

Comment

Võid ju pulli pärast üritada.
              Sa vist ühes teemas siin seda kavandatki?
              muusika on kuulamiseks

Comment

Midagi sellist jah
                kris@andmevoog.eu

Comment

hm ... kui sul sellega midagi teha pole , siis äkki myyd mulle selle mingi odava raha eest maha ? (see ju ei tööta ?)

Comment

hm ... kui sul sellega midagi teha pole , siis äkki myyd mulle selle mingi odava raha eest maha ? (see ju ei tööta ?)
                    Kas teema kuupäevi kah siin foorumis jälgitakse või mis?
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

eeh .. eip .. igastahes mina ei jälgi
                      pole vajadust olnud ,, aga ikakgikst --> kui tal see element veel alles on , ex ta sis annab teada ...

Comment

kuuüpäevi tõesti võix jälgida. see kõll perses täiesti, kui tahad võin myya ... membraan on lahti võetud jne ...
                        kris@andmevoog.eu

Comment

tavai .. ostan kohe ära :P
                          a kas sul sellest praegu piltte pole ? ma mõtlen sellest mis valjukast järgi on ?
                          et kui on kõik osad ilusti alles . siis võib ju mõelda ostmise peale .. ma saan siis selle juppidega parandada teisi katkisi valjukaid (membraani osa :P)

Comment

Ei ole praegusest seisukorrast pilte. magnetpilu vahele pool kinni jäänud, kunagi yritasin lahti vägistada ei saanud, polnud õiget viitsimist. Kui huvi siis räägime äkki PS-i kaudu edasi :P
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                            X