Teade

Collapse
No announcement yet.

S30 filter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

S30 filter

Leidsin mingist vanast S30 kastist väga huvitava filtri: seal oli isegi transistorja vist potekas ka??. ´Mis filtriga siis tegu on, aktiivne se ju ei saa olla. Milleks see transs seal? Üldiselt oli väga keerulione filter, mul ühes teises kastis vaid takisti ja konde!!

Minu meelest on see transs seal selle pärast, et neil S30tel oli esipaneelis hoiatav led ülekoormuse eest - rakendus siis kui lasid liiga palju võimsust kõlarisse.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ah selle pärast, noo siis on asi selge!

Comment

Vs: S30 filter

Ei hakanud uut teemat tegema , mõtlesin et küsin siis siin samas , et kas keegi oskab öelda seda mitu W see S30ne filter kannatab ? Või polegi neil filtritel mingit taolist n.ö. piirangut küljes ?
        Oeh ,loodan et keegi sai aru mida ma mõtlen selle all

Comment

Esmalt postitatud Sannderr poolt Vaata postitust
          Ei hakanud uut teemat tegema , mõtlesin et küsin siis siin samas , et kas keegi oskab öelda seda mitu W see S30ne filter kannatab ? Või polegi neil filtritel mingit taolist n.ö. piirangut küljes ?
          Oeh ,loodan et keegi sai aru mida ma mõtlen selle all

Comment

Tänud

Comment

Working...
            X