vahepeal tuli selline ide pähe, et mul nende servade sisse saab panna midagi ja ma paneks silikoonirea, kuhu sisse valgust lasta ja siis laseks SINISE ledi alt ja ülevalt valgustama, et jääb selline helendava sevaga kast :
Teade
Collapse
No announcement yet.
PYRAMID WC1220 kastis! +PILDID
Collapse
X
-
Tervist. Kaevan vana teema üles, kuna ei tahtnud uut teemat teha(kokkuhoid ikkagi). On siis mul kaks elementi: Pyramid CW1215. Googlist ma midagi ei leidnud, mis oleks aidanud. Küsimus siis: Kui suurt kasti peaks kahele sellisele elemendile tegema? Kast peaks tulema kinnine.Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Comment
-
Originally posted by Daddario@Mar 3 2006, 06:27
Aga kui suure kasti tegi teemaalgataja?Eesti Streetrace Foorum
http://www.vahtraleht.org
Minu projektid
www.zone.ee/SoundTuning/
Kõik algajad ja edasi jõunud DJ ja ise muusika valmistajad võtke ühendust! (Aitame reklaamide teie muusikat)
Comment
-
Ok nüüd sain graafilise browseri taha. Enne sai ELinksiga(tekstipõhiline browser link) oldud ühes serveris. Kogematta tulnud jubepalju poste. Ennist ei pannud tähele, et teemalagataja teinud inverteriga kasti.Mis te arvate, kui suur kast tuleks siis teha, kui on kinnine?Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Comment
Comment