Teade

Collapse
No announcement yet.

audio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Firma on tehnics ja kodukino resiiver,subbaka väljund sõna otseses mõttes bassi väljund ja võimsus on mingi 2*100w+3*60w.Kõlli esimesed tükid on ka valmis ja homme tulevad ülejäänud.Muide valjuka kollase värvi asemel tuleb lilla.Mis teha.naise sõna jäi peale.

Comment

Teen järelduse et sul on tavaline 5-kanaliga kodukino receiver, millele tuleb juurde panna aktiivne subwoofer. Sealt subbari väljundist saad nõrgukese signaali, mis siirdub subbaka võimendi plokki - sellel subbakal on autonoomne võim, mis kütab ainult subbakt ennast ja mitte midagi muud. Aktiivplokid on poes kuskil 2 tonni ringis, nii et üsna kallid. Kuskil 100 W RMS.
      Vaat sellised lood.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Õige aga kas ise ei saa võimu teha nt. raadjotehnika võimust viskaks eelvõimendi,filtrid,ekvalaiserid jne välja ja jätaks alles toiteploki ja loppvõimendi ühe kanali.

Comment

No põhimõtteliselt peaks kõik võimalik olema. Aga siis juba mõlemad kanalid, saad võimsama ja ägedama.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

OK kui mõlemad siis mõlemad,aga ega ei ole ju enam vaja subbakale eraldi filtrit ja kondekaid.

Comment

Vist peaks jah nii olema et selles subbaka väljundis on see signaal juba ära lõigatud ja lõikepunkt peaks olema 100 Hz vist. Nii et põhimõtteliselt saab jah ilma kondede ja takideta. Et filtrit arvatavasti pole tarvis teha enam. Aga ega see nüüd ka eriline super-hüper keeruline ka pole.

Comment

ja kas on kusagi radiotehnika lammutamise õpetus või vaatan skeemi pealt silmaga, et mida jätta mida võtta, sest pole selle võimu kallal eriti hüppand
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Intz kas mingit vahet ka on kui valjukas on kõlalauda kinnitatud seest poolt mitte väljast poolt.Asi nimelt selles ,et väljast panduna ei ole asi eriti ilus.

Comment

Ega põhimõtteliselt vahet pole jah. Kuid siiski võib olla, veelkord toonitan võib olla nii, et kui kast on väga paksust materjalist(ntx 30 mm) siis on valjukas üpris sügaval ja võib tekkida õõsresonants - materjali paksusest tingitud toru annab oma kõla valjuka kõlale juurde. Seetõttu olekski soovitav freesida esiplaati vljastpoolt(või ka seestpoolt) plaat õhemaks. Ntx väljastpoolt paigaldades freesida valjuhääldi korvi pakusese võrra ära, niimoodi, et valjukas jääb tasa esiplaadiga.

Comment

Mul on plaadi paksus 24mm.Kui ma seestpoolt õhemaks freesin ja valjukad seestpoolt kruvidega kinni keeran siis tulevad normaalse pikkusega kruvid mis hoiaksid valjukat stabiilselt paigal eestpoolt välja.Sel juhul pean augud läbi puurima ja poltidega kinnitama,kuid ma ei tahaks eestpoolt plaadi terviklikkust rikkuda.Ole hea ja üttle kas ma pean ikka freesima helikvaliteedi nimel.

Comment

Kuna pole kunagi kokku puutunud freesimisega, siis see mulle yx uus ja huvitav treadmine oleks. Äkki keegi selgitax kuda käib ja millega tehaxe ?
                        kris@andmevoog.eu

Comment

Freesimise jaoks on olemas käsifrees, mis istub talla peale ja teda saab liigutada ülevalt alla ja vastupidi. Seal freesiks on selline 10mm läbimõõduga mõnes mõttes puuri meenutav otsik ja kogu seda freesikupatust käes hoides freesidki endale meelepärase süvendi või vao või mida iganes. Vaata poes on valjukad pealt poolt pandud nii et esiplaadiga tasa - see on kah freesitud.
                          Aga kui sul Eigo on plaat 24 mm paks siis ise ma freesiks tõesti kuidagi - bassiga polegi niiväga lugu, kuid kesk- ja kõrgsagedus vajaksid küll freesimist. Nii et sa pead veits mõtlema seda asja kuda teha.

Comment

freesitakse freesiga.
                            kui sul sellist asjandust pole, siis ei saa sa sellega tegeleda
                            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

See täitsa õige märkus Ksl`i poolt. Mul endal õnneks olemas, nii et endal probleemi pole.

Comment

Kuna jutt käis freesimisest siis freesimine käib ikka freesiga.Freese on erinevaid on suuremad mis käivad põrandale ja väiksemad freesid mis mahuvad kätte.Ma arvan,et sa tahaks sellest väiksemast nn.otsfreesist kuulda.Ise olen selle masinaga 7a leiba teeninud ja tean selle masina ressursse, need on peaaegu lõpputud kui aga fantaasiat jätkub.Sellepärast ei oskagi kohe kõikke ette lugeda.Temaga saab ümmargusi kui ka kandilisi auke teha,nii suuremaid kui ka väiksemaid.Igasuguseid nurgakumerdusi jne.jne.Ainult küsi,äkki saan aidata.NB!Nagu ikka on ka see frees ohtlik nagu iga teine lõikkeriist(ise kaotasin vasaku käe nimetissõrme otsa ära 1,5a tagasi).

Comment

Working...
                                X