Teade

Collapse
No announcement yet.

audio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Minu arust on ka toakõlarid ilusamad kui nad on värvitud/lakitud selle asemel et sinna on riie peale tõmmatud.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Pole midagi nii ilusat tükk aega näind. Kui tahta siis saab asja, ilusaim paar s-90 maailma peal vast
      Igati TEGIJA
      kris@andmevoog.eu

Comment

elemendid võinuksid natuke KARMIMAT värvi olla
        kuid naisperega peab ka arvestama
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

OH SA KURAT KUI ILUS!!!!!!!!!!!!!
          Ma pole tükil ajal midagi nii ilusat näinud! Kas oled ka heliga rahul?
          Igaljuhul väga õnnestunud projekt minu arust.Lihtsalt super!
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

väga vinge lõpptulemus... värvid on mulle vastuvõtmatud,aga jah...

Comment

Eigo räägi palju sul raha puhtalt ainult kasti ehituse peale läx (elemendid ära sisse arvesta) ???
              kris@andmevoog.eu

Comment

Viimistlus on väga hea.Kast võiks tiba madlam olla, aga ...........Väga kena.Ei ütleks küll,et ise nokitsetud.
                muusika on kuulamiseks

Comment

kuna paistab selline "kerge" disain, siis käiks välja sellise idee, et kõlar teravikele ja mingid sinised LED-id kõlari alla :

http://www.hot.ee/ksl/k6ll22.jpg
                  KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kõlli heliga olen ainult ühega rahul,vahetasin bass valjuka ära aga ei midagi.Bassid on poole lahjemad teisest valjukast,milles võib viga olla.Duumik äkki oskad mind aidata ma ise ei jaga sellest midagi(ma elan ise ka viljandis)kommenteerige teised ka.Rahaliselt läks se asi maksma 200 krooni,ülejäenud materjal oli tasuta (töö juurest).Kõllid on ühesugused nii,et erinevust selles osas tulla ei saa,ühel kõllil käib membraan teisest tunduvalt rohkem adasi-tagasi.Muide palju sellised kõllid nüüd maksta võiksid.

Comment

Kas ikka juhtmed ja filtrid ka täpselt samad ? Mul endal s-30-esed tegid erinevate juhtmete taga väga erinevat häält.
                      kris@andmevoog.eu

Comment

kui sul väga vaja on siis mul peaks kuskil olema kaks 8 oomist S90 kõlarit (uut). elan ramsil, nii et mitte kaugel
                        tel 40182. kõllid päris vahva välimusega. liitusin foorumiga alles hiljuti, nii et mõned soovitused mida tahtsin anda on ilmselt hiljaks jäänud. Kui sa huvi pärast veel kunagi kõlle ehitama hakkad või kui keegi on huvitatud S90 kõlarite baasil midagi ehitama hakata, siis kogemus selline.
                        aastad mingid 78...80 sain kuulata kõrvuti kõlareid S90 ja KORVET (vist oli sehuke nimi aga kõlarid olid samad mis S90-nel)heli oli nagu öö ja päev(no võibolla koidik)
                        mõõdud samad ja vist filtrid ka. erinev oli ainult kasti ehitus. kast oli valmistatud kahekordsest puitlaastplaadist(liimitud kokku. tavaline S90 kast ühekordsest puiplaastplaadist).Kasti esi ja tagaseina vahele oli liimitud neljakandiline pruss(ristlõikega7..8x7..8 cm.

Comment

ma olen ka kuulnud mingeid korvet-e kus on s90 elemendid... tegi teine päris head häält kyll, s90nest paremat.. oleneb tegelikult s90nest ka... sõbral yhed hästi hoitud s90F kõllid .. hääl umbes sama hea..

Comment

Räägi palju sa tahad nende s-90 eest ? tahax 1-te
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Kõlli heliga olen ainult ühega rahul,vahetasin bass valjuka ära aga ei midagi.Bassid on poole lahjemad teisest valjukast,milles võib viga olla.
                              kas on eri takistused äkki elementidel, või üks lihtsalt rohkem päevi näinud
                              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                              X