Teade

Collapse
No announcement yet.

audio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eigo kui ma õigesti aru sain pole need bassikad identsed mis on iseenesest paha lugu.Kui sul üks kõll käib käega liigutades sisse/välja kergemalt kui teine(ehk siis lõdvik on pehmem)on ta mõeldud kinnisesse kasti.Mul endal kaks s90 bassika analoogi mis kinnisesse kasti mõeldud ja 1 s90 bass millel jäik lõdvik.Põhimõtteliselt võiks äri ka teha, aint selle valjukaga tiba tööd vaja teha siis.Ma tegin tal välimust tiba ümber..
    muusika on kuulamiseks

Comment

Ma ostsin paari kõlle ja kui ma nad laiali lammutasin olid neil veel plommid peal seega arvan,et filtrid ja valjukad on ühesugused.Kokkulappamisel üritasin oma arust kõik juhtmed oma kohale tagasi panna.Juhtmed on samasugused ja ühepikkused.Kas helipeegeldus võib ka minu kõrvale erinevalt mõjuda nimelt ei ole mul valjukad sümmeetriliselt toas,kui ma võimu kallal timmin siis ei ole kõllid ühe nurga all minu suhtes.Tavaliselt tümpsu kuulates ei saa ma üldse erinevusest aru,bassid on minu jaoks viimase peal aga naise ajab vibra lausa oksele. :P ;D

Comment

a mis siis heliga juhtub kui elemendid ära vahetada
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ma vahetasin bass valjuka välja aga muutust ei olnud.Välja vahetasin ta sellepärast,et valjukas oli mingi krabin kui ma vaiksemalt heli kuulasin justkui hõõruks koonus kuskile vastu aga krabin ei ole võimendatud.Milles võib viga olla ja kas seda saab parandada. ???

Comment

mõtlesin vasakut-paremat omavahel
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kui sa mõtled võimus kanalid ära vahetada siis seda ma olen juba proovinud ja tulemus ikka sama teises kanalis on ka bass vaiksem:

Comment

et asi võimus siis ???
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

See krabina värk on paha.Ilmselt käib mähis vastu magneti südamikku.Äkki aitab magneti liigutamine või on puru mässu vahel.Jube ebameeldiv üritus.
                  muusika on kuulamiseks

Comment

Väga vinge viimistlus ja teostus Eigo! Natuke noriks disaini kallal: tweeter ja mid võiksid olla üksteisele lähemal, siis ei tunduks nad nii üksikuna. Tekkis ka küsimus, et kas sa nagu saundi suunaga oled rahul? Valjukad on üksteisest suhteliselt kaugel ning tavaliselt annab helile kõrguse tweeter - kas helipilti auke ei jää?
                    Minu DIY blogi
                    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Mõtlesin sama mis yro kui esimest korda nägin.Viimistlus on küll hää.Kuda eri ribad kokku sulavad.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

mõte
                        http://www.hot.ee/ksl/k6ll12modifitseeritud.jpg
                        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Tegelt ei ole ma selle tehnilise poolega eriti kursis (pädev vastama) aga tuumik sul on se võimalus ja oma kõrvaga kuulata kui tahtmist ja aega on siis ma võiksin sulle kuhugi järele tulla,keegi teine võiks oma kõrvaga kuulata ja siis kommenteerida sest ise ma ned kõllid ehitasin ja psühhika võib selle kohapealt alla anda,sest ebaõnnestumisi(juhul kui on)on kergem kommenteerida:ei tea või ei oska.On ju nii. ;D ;D ;D Ja mis puutub võimendisse siis see on korras,kui ma kõlli teise panin siis mängis see kõll sama moodi kui ennemgi teises kanalis.Minu viga kui ma arusaadavalt ei kirjutanud.

Comment

siis vist pead identsed elemendid ikka otsima ???
                            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ma kaldun arvama,et mul on identsed elemendid 30gd 4oomi.

Comment

Kas sa bassiwoofri membraani külge kinnituvad juhtmed vaatasid üle? Äkki on need katki. Kas bassikas ei krabise kuidagit moodi?
                                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Working...
                                X