Eigo kui ma õigesti aru sain pole need bassikad identsed mis on iseenesest paha lugu.Kui sul üks kõll käib käega liigutades sisse/välja kergemalt kui teine(ehk siis lõdvik on pehmem)on ta mõeldud kinnisesse kasti.Mul endal kaks s90 bassika analoogi mis kinnisesse kasti mõeldud ja 1 s90 bass millel jäik lõdvik.Põhimõtteliselt võiks äri ka teha, aint selle valjukaga tiba tööd vaja teha siis.Ma tegin tal välimust tiba ümber..
Teade
Collapse
No announcement yet.
audio
Collapse
X
-
Ma ostsin paari kõlle ja kui ma nad laiali lammutasin olid neil veel plommid peal seega arvan,et filtrid ja valjukad on ühesugused.Kokkulappamisel üritasin oma arust kõik juhtmed oma kohale tagasi panna.Juhtmed on samasugused ja ühepikkused.Kas helipeegeldus võib ka minu kõrvale erinevalt mõjuda nimelt ei ole mul valjukad sümmeetriliselt toas,kui ma võimu kallal timmin siis ei ole kõllid ühe nurga all minu suhtes.Tavaliselt tümpsu kuulates ei saa ma üldse erinevusest aru,bassid on minu jaoks viimase peal aga naise ajab vibra lausa oksele. :P ;D
Comment
-
Väga vinge viimistlus ja teostus Eigo! Natuke noriks disaini kallal: tweeter ja mid võiksid olla üksteisele lähemal, siis ei tunduks nad nii üksikuna. Tekkis ka küsimus, et kas sa nagu saundi suunaga oled rahul? Valjukad on üksteisest suhteliselt kaugel ning tavaliselt annab helile kõrguse tweeter - kas helipilti auke ei jää?
Comment
-
Tegelt ei ole ma selle tehnilise poolega eriti kursis (pädev vastama) aga tuumik sul on se võimalus ja oma kõrvaga kuulata kui tahtmist ja aega on siis ma võiksin sulle kuhugi järele tulla,keegi teine võiks oma kõrvaga kuulata ja siis kommenteerida sest ise ma ned kõllid ehitasin ja psühhika võib selle kohapealt alla anda,sest ebaõnnestumisi(juhul kui on)on kergem kommenteerida:ei tea või ei oska.On ju nii. ;D ;D ;D Ja mis puutub võimendisse siis see on korras,kui ma kõlli teise panin siis mängis see kõll sama moodi kui ennemgi teises kanalis.Minu viga kui ma arusaadavalt ei kirjutanud.
Comment
-
Kas sa bassiwoofri membraani külge kinnituvad juhtmed vaatasid üle? Äkki on need katki. Kas bassikas ei krabise kuidagit moodi?
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
Comment