Teade

Collapse
No announcement yet.

kuidas ma kõllid ehitasin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

See nii ilus . Ma olen selliseid aint poes näind.....
    Kähku poodi ja ehitama.....
    LET THE BEAT BEAT.....

Comment

Kõlarid on müügiks muide, kui kedagi huvitab siis mailigu

Comment

paar küsimust tekkis:
        mis asi on bi-wireing või kuidagi nii see kirjutati
        ja teine küsimus, et paljuga müüd ja kolmas kas filtri tegid ise?

Comment

Bi-wiring on selline kaval värk et kui sul võimendi võimaldab saad kõlarid ühendada nii et bassi kütab eraldi lõppvõim ja keskmisi-kõrgeid teine lõppvõim. Pidi olema jube hea asi helikvaliteedi seisukohalt, ise ei oska kommanteerida. Ja filter peaks olema ma arvan ikka kuskilt tellitud, ise seda bi-wiringut teha on üsna keerukas.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

See on originaalfilter, järelikult tellitud, ja kes huvitatud on mailige !

Comment

Bi-wiring on selline kaval värk et kui sul võimendi võimaldab saad kõlarid ühendada nii et bassi kütab eraldi lõppvõim ja keskmisi-kõrgeid teine lõppvõim. Pidi olema jube hea asi helikvaliteedi seisukohalt, ise ei oska kommanteerida. Ja filter peaks olema ma arvan ikka kuskilt tellitud, ise seda bi-wiringut teha on üsna keerukas.
              ühesõnaga see bi-wiring eeldab välist crossoverit???

Comment

[quote]Kõlarid on müügiks muide, kui kedagi huvitab siis mailigu [/quote ülimega mul on täpselt samad audesed poes maxid need :'( :'( :'( 4500.- küll ma oooollllllllllennn loll > :'(

Comment

sa suht kaval, sest mina müün kallima hinnaga, asi selles et audes saab maru odavalt materjalid kätte kui ta hulgi ostab, ise tehes tuleb kalli, ja pealegi ma kasutasin paksemat kasti materjali !

Comment

Mis mõttes välist? Filter on lihtsalt niimoodi ehitatud et saad kohe kui on võimalus kasutada ühendamisel bi-wiringut.
                    Aga täpsemat ettekujutust mul sellest bi-wiring filtrist ei ole.
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Tanel millega sa katted kõlli külge kinnitasid kas sa kasutasid originaal tihfte või leiutasid midagi ise välja.Juhul kui on originaalid siis kust kohast sa nad ostsid.

Comment

need paistavad olevat kinnitatud nende kärtsudega, mis jopede küljes käivad
                        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

appi milline ignorantsus, kes siis nii rumalat teeb, loomulikult kinnitatud originaal südamikega !!!!

Comment

:-[ oi pagan, vabandust
                            vaatasin ainult 1 korra ja siis arvasin, et kärtsudega, kusjuures sellise silmamoonutuse andis liiga tume tavaline kuvar, nüüd TFT-ga on pilt bro ja augud ilusti näha
                            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kus kohast sa neid südamikke said.Anna teada. :P

Comment

Tavaliste puit tappidega peax ka ju täiesti edukalt hakkama saama ?
                                kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                                X