Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Bi-wiring on selline kaval värk et kui sul võimendi võimaldab saad kõlarid ühendada nii et bassi kütab eraldi lõppvõim ja keskmisi-kõrgeid teine lõppvõim. Pidi olema jube hea asi helikvaliteedi seisukohalt, ise ei oska kommanteerida. Ja filter peaks olema ma arvan ikka kuskilt tellitud, ise seda bi-wiringut teha on üsna keerukas.
Bi-wiring on selline kaval värk et kui sul võimendi võimaldab saad kõlarid ühendada nii et bassi kütab eraldi lõppvõim ja keskmisi-kõrgeid teine lõppvõim. Pidi olema jube hea asi helikvaliteedi seisukohalt, ise ei oska kommanteerida. Ja filter peaks olema ma arvan ikka kuskilt tellitud, ise seda bi-wiringut teha on üsna keerukas.
ühesõnaga see bi-wiring eeldab välist crossoverit???
[quote]Kõlarid on müügiks muide, kui kedagi huvitab siis mailigu [/quote ülimega mul on täpselt samad audesed poes maxid need :'( :'( :'( 4500.- küll ma oooollllllllllennn loll > :'(
sa suht kaval, sest mina müün kallima hinnaga, asi selles et audes saab maru odavalt materjalid kätte kui ta hulgi ostab, ise tehes tuleb kalli, ja pealegi ma kasutasin paksemat kasti materjali !
Mis mõttes välist? Filter on lihtsalt niimoodi ehitatud et saad kohe kui on võimalus kasutada ühendamisel bi-wiringut.
Aga täpsemat ettekujutust mul sellest bi-wiring filtrist ei ole.
Tanel millega sa katted kõlli külge kinnitasid kas sa kasutasid originaal tihfte või leiutasid midagi ise välja.Juhul kui on originaalid siis kust kohast sa nad ostsid.
:-[ oi pagan, vabandust
vaatasin ainult 1 korra ja siis arvasin, et kärtsudega, kusjuures sellise silmamoonutuse andis liiga tume tavaline kuvar, nüüd TFT-ga on pilt bro ja augud ilusti näha
Comment