Asi siis selles et olen yritanud ise teha z-5400 uued kõlarid.Kuid asi selles et originaal kõlarite takistus näitab mulle 7 oomi.Yhendasin siis ka uued nimoodi et sain 8oomi peale kuid hakkasid mega vaikselt mängima.Proovisin siis uued yhendada 4oomi peale ja mängisid palju valjemalt.Yhendades veel 2 oomi peale oli asi hoopis teine, et siis mängisid veel valjemalt.
Uuteks kõlaritex on mingisugused kontsert kõlarid milles on kokku viis elementi 4 oomist ja siis kõrgsagedus. Kuid kas keegi oskaks mulle lahti seletada mix see asi nii toimib.Ja kui keegi oskaks mulle öelda mis oome kannatab z-5400 võimedi yltse.Olen googeldanud kuid midagi pole leidnud.Originaal kõlareid pole ma suutnud ka lahti saada et elemendi pealt midagi välja lugeda.Kuna tundub et korpus on kinni liimitud nii et seda ilma täielikku purustamist lahti ei saa.
Loodan et keegi oskab siis mingi mõistliku seletuse mulle anda ja aidata mul edasi toimida nii et võimendi ikka tööse jääb.
Tänud mõistliku abi eest juba ette
Andmed mida olen leidnud netist.
Total RMS power: 310 watts RMS
Satellites: 194 watts RMS (2 x 38W front, 2 x 38W rear, 42W center)
Subwoofer: 116 watts RMS
Total peak power: 620 watts
Maximum SPL: 103 dB
Frequency response: 35 Hz - 20 kHz
Signal to noise ratio: >95 dB, typical 99
Input impedance: 9,500 ohms
Amplifier: Ultra-linear high-capacity analog
Drivers: Satellites: 2 1/2? aluminum phase plug driver
Uuteks kõlaritex on mingisugused kontsert kõlarid milles on kokku viis elementi 4 oomist ja siis kõrgsagedus. Kuid kas keegi oskaks mulle lahti seletada mix see asi nii toimib.Ja kui keegi oskaks mulle öelda mis oome kannatab z-5400 võimedi yltse.Olen googeldanud kuid midagi pole leidnud.Originaal kõlareid pole ma suutnud ka lahti saada et elemendi pealt midagi välja lugeda.Kuna tundub et korpus on kinni liimitud nii et seda ilma täielikku purustamist lahti ei saa.
Loodan et keegi oskab siis mingi mõistliku seletuse mulle anda ja aidata mul edasi toimida nii et võimendi ikka tööse jääb.
Tänud mõistliku abi eest juba ette

Andmed mida olen leidnud netist.
Total RMS power: 310 watts RMS
Satellites: 194 watts RMS (2 x 38W front, 2 x 38W rear, 42W center)
Subwoofer: 116 watts RMS
Total peak power: 620 watts
Maximum SPL: 103 dB
Frequency response: 35 Hz - 20 kHz
Signal to noise ratio: >95 dB, typical 99
Input impedance: 9,500 ohms
Amplifier: Ultra-linear high-capacity analog
Drivers: Satellites: 2 1/2? aluminum phase plug driver
Comment