Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlariprojekt - 2.1 süsteemi iseehitamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlariprojekt - 2.1 süsteemi iseehitamine

Kindel, et tegid supaka kasti jooniste järgi? Sinu piltidel on element ja inverter servapidi koos, aga joonisel on seal vahe sees. Puhtalt uudishimust küsin, mitte ei nori niisama.

Comment

Päris ilusad.
      Krt ei tohi niivisi isu peale ajada teistele... Tahaks ka juba ehitama hakkata enda 160L kasti

Comment

Esmalt postitatud kapsas poolt Vaata postitust
        Kindel, et tegid supaka kasti jooniste järgi? Sinu piltidel on element ja inverter servapidi koos, aga joonisel on seal vahe sees. Puhtalt uudishimust küsin, mitte ei nori niisama.
        http://www.visaton.de/bilder/explosi...b_w2039_ex.jpg Vaata välimist ranti, kuhu valjukas sisse istuma peaks, see inverteri ligidal, mitte vastas ja ei puutu kokku nad mulgi, kuskil 3 eurosenti (0.50cm) on vahet. Kõik on täpselt jooniste järgi, isegi inverter on panin originaali- visatoni oma, mõtlesin seda alul asendada "solgikaga", aga mõtlesin, et kord teen, siis teen korralikult ja kulutan tiba rohkem. Ok, ok, woofri servi ei jaksanud 45kraadi peale teha, kuid see ei tohiks mingit drastilist vahet sisse teha..
        ES1MSD

Comment

Siis ilmselt petab piltidelt see ära, et sul on valjukad sisse freesimatta ja pildid on tehtud ülevalt poolt.

Comment

Ei hakanud selle freesimisega jändama jah, see eest lõikasin elementide tagant kasti korralikult 45 kraadi nurga alla (paha kvaliteet - moblaga tehtud):

Lahedalt vahutas see liim niiskes garaazis ehitades, toas ei vahuta tavaliselt poolti nii palju..
            ES1MSD

Comment

Pallju see liim pva liimist parem on siis?
              Või lihtsalt surub ennast kõikjale vahele ja muud vahet polegi?

Comment

Too liim paisub ja vahutab kuivades, täites ebatasasused ja praod. Eriti hea, kui plaatide servad tikksaega lõigatud - tahestahtmata mitte ideaalselt sirged.. Ega tugevuse vahet vast küll pole, vb veel seda, et pva ei jää nii kergelt lihvitav kah..
                ES1MSD

Comment

Siis mul kärab PVA kah ?
                  Lõikan plate saega ,seal ju on ühtlane sirge lõike joon.. Liimi saab ju ära pühkida kui ta kuskilt vällja ajab kuivand liimi jah raskem lihvida..

Comment

Sellisel puhul pole küll vahet, mul oli vähe teisest tööst seda liimi alles lihtsalt ja pva oli otsakorral..
                    ES1MSD

Comment

väga kena. Ma paneks alustuseks nii 1/3 ulatuses täidet, kuulaks ja siis lisaks vajadusel. Siseseintele klammerdad kinni.
                      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitust
                        ...Ma paneks alustuseks nii 1/3 ulatuses täidet, kuulaks ja siis lisaks vajadusel...
                        Millest selline iba jälle? Kui sulle meeldivad kumisevad kastid, siis ära vähemalt soovita seda teistele ning loe, mida ma üleval pool ütlesin.
                        Minu DIY blogi
                        <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Ma mõtlesin, et kasutaks kuuma liimi - hea kiire, klambripüstolit ei oma. Alustan ilmselt sellega, et polsterdan kõik sisepinnad ja siis hakkan kõikjale võrdselt lisama eks? Mitte ei "vala" vatiini lihtsalt kasti põhja. Kuidas "vatineerida" kasti siseseid tugesid?
                          viimati muutis kasutaja mart63; 11 m 2010, 22:14.
                          ES1MSD

Comment

Mina katsin toed vatiiniga nii, et lõikasin vastava pikkusega robad, mis ulatuvad ümber toe rulli keerama. Seejärel klammerdasin ühe ääre kinni, keerasin vatiini rulli ümber toe ja klammerdasin teise ääre kinni. Elemendi poolse toe jaoks pead vastavad sisselõiked tegema.

Comment

Küssa inverteri paigutuse kohta, joonisel selliselt: http://www.visaton.de/bilder/explosi...b_w2039_ex.jpg
                              Minul selliselt:
                              Päris ligidal kasti küljele ja toele teine, kas see ikka on see parim variant või on visatoni ässade käkk?
                              Ilmselt ei aita ka sisemise "pasunaotsa" eemaldamine?
                              ES1MSD

Comment

Esmalt postitatud mart63 poolt Vaata postitust
                                Ei hakanud selle freesimisega jändama jah, see eest lõikasin elementide tagant kasti korralikult 45 kraadi nurga alla (paha kvaliteet - moblaga tehtud):

Lahedalt vahutas see liim niiskes garaazis ehitades, toas ei vahuta tavaliselt poolti nii palju..
                                Tjah, olen ka selle liimiga tööd teinud. Ehitusel sai tahtlikult liimi sisse sülitatud ja see ajas päris pööraseks selle Vahutas nagu segane (hööveldamata talade kokkuliimimisel suht kasulik :P)

Comment

Working...
                                X