Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlariprojekt - 2.1 süsteemi iseehitamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlariprojekt - 2.1 süsteemi iseehitamine

Ma kuivas korteris satikaste kokku liimides niisutasin kasti seinte servasid niiske lapiga, vahutas paremini kui päris ilma. Niiskusega kuivab rutem ära kah.
    ES1MSD

Comment

Esmalt postitatud YRO poolt Vaata postitust
      Millest selline iba jälle? Kui sulle meeldivad kumisevad kastid, siis ära vähemalt soovita seda teistele ning loe, mida ma üleval pool ütlesin.
      Paistab, et ma olen YRO välja vihastanud...sellele lihtne lahendus: hoian edaspidi eemale.
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Esmalt postitatud uni poolt Vaata postitust
        Kindlasti ära hakka suvalt sinna zobelit toppima, kuna see mõjub selgelt liiga kitsale alale, ning kus sinu muhud täpselt asuvad, pole aga teada.
        Kui valjuka impedants kasvab nagu antud kõrgete valjukal ülemises otsas, siis mõjub zobel just laias alas seda kõrgemat otsa maha võtvalt.

Comment

Jah, ja zobeliga võidki impedantsi korrigeerida, aga mitte siluda laiaulatuslikku kõikumist sageduskaras.

Comment

Eelduseks on muidugi ka takisti või pingejaguri olemasolu filtris.

Comment

Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitust
              Paistab, et ma olen YRO välja vihastanud...sellele lihtne lahendus: hoian edaspidi eemale.
              Mind ei vihasta välja inimesed, vaid ilma igasuguse põhjenduseta postitused
              Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitust
              ... Ma paneks...
              Kui lauset niimoodi alustada, siis peaks välja tooma, millel väide baseerub, mida lahendab või mida endaga kaasa toob. Eemale pole vaja ühestki teemast hoida, kui on postitusel sisu, mitte ainult arvamus.
              Näiteks:
              Visatoni WxxxS-seeria valjukad on bassiotsas (eriti inverterkastis) kena muhuga ning teevad sellist kumisevat ning "kastist" häält. Seega on minu soovitus kasutada rohkelt summutusmaterjali või minna hoopis kinnise kasti teed.
              Minu DIY blogi
              <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

WxxxS-seeria valjukad on bassiotsas (eriti inverterkastis) kena muhuga ning teevad sellist kumisevat ning "kastist" häält .
                Kui Qts jääb alla 0.78 saab alati teha ilma muhuta inverterkasti.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                  Kui Qts jääb alla 0.78 saab alati teha ilma muhuta inverterkasti.
                  Saab ikka jah tuues ohvriks väikese litraaži ja võimsustaluvuse.
                  Minu DIY blogi

Comment

Kuidas selle inverteriga? On ta sedasi ok, nagu praegu sai?
                    ES1MSD

Comment

Esmalt postitatud mart63 poolt Vaata postitust
                      Kuidas selle inverteriga? On ta sedasi ok, nagu praegu sai?
                      Pildilt on raske hinnata, aga ega seda toru otsa pole vist võimalik kuhugi mujale keerata. Külgseinale on häirivalt lähedal küll.
                      Minu DIY blogi

Comment

Saab ikka jah tuues ohvriks väikese litraaži ja võimsustaluvuse.
                        Filosoofiline küsimus: kumb on parem kas muhk või väike võimsustaluvus ja suur kast?

Comment

Pildilt on raske hinnata, aga ega seda toru otsa pole vist võimalik kuhugi mujale keerata. Külgseinale on häirivalt lähedal küll.
                          Aga seda on tegelt ka visatoni enda koduka joonisel ju? variant oleks lõigata kasti sisesest toest "poolkuu" välja ja keerata valjuka poole inverter, aga kas see on ikka hea variant?

Muide kas woofri võimendi ette selline madalpääsu filter sobiks?: http://martini.dcc.ttu.ee/elektroonika/bassfilter.html
                          Saaks ilmselt tiba odavamalt kui ostes mida sellist nt: http://www.noortehnik.ee/grupid/acti...oduct_id/1175/

Kustmaalt üldse selle W200S woofri maha peaks lõikama?
                          viimati muutis kasutaja mart63; 12 m 2010, 23:35.
                          ES1MSD

Comment

Riiulikastid riiulis, tulemus on lihtsalt hämmastav, ise ka ei usu.
                            Bassi "küngas" kuskil 120hz peal on kuulda, peab ikkagi selle 470uf konde järjestikku panema, aga muus osas võrratu täpsus kõlaritel - olen nii kaua kinnises kastis 4" autokoaksiaale kuulanud, et hüpe on seda vingem.. Suured tänud nõuandjatele! Kui woofri viimistluse valmis saan, siis riputan pilti kah.
                            ES1MSD

Comment

kust maalt woofri lõikasid siis? Mul sama woofer, 80Hz pealt tundis paras lõige olevat. Kui tahad, võin vanades materjalides kaevata, ehk leian filtri skeemigi üles.

Comment

Ei ole veel lõiganud keskit, woofer pole veel valmis, aga filtri skeem oleks küll vinge! Võimendi enda low pass filter ei kõlba eriti kuskile..
                                ES1MSD

Comment

Working...
                                X