Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlariprojekt - 2.1 süsteemi iseehitamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlariprojekt - 2.1 süsteemi iseehitamine

Veel üks küssa: Arvutist tuleb stereosignaal stereopotesse ja sealt edasi stereovõimu sattide jaoks. Kuidas miksida kokku vasak ja parem kanal peale potet sedasi, et need omavahel "rääkima" ei hakkaks. Kui lihtsalt nt SEDASI läbi takkide kokku miksida, siis ju saab vasak natuke paremat ja vastupidi? Segane jutt, aga ehk mõistate, milles mul küsimus tekkis.
    ES1MSD

Comment

Esmalt postitatud mart63 poolt Vaata postitust
      siis ju saab vasak natuke paremat ja vastupidi? Segane jutt, aga ehk mõistate, milles mul küsimus tekkis.
      Segast pole midagi. Veidi suureneb kanalite vaheline ülekostvus. Mõõteriistaga saad teada, kui palju. Kõrvaga vahet ei märka. Või märkad?
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Proovin siis ilmselt ära lihtsama mooduse, kui hakkabki kõrva riivama siis mõtlen edasi.
        Muide, palju võiks TDA1554 kivil radikat küljes olla? Ventikat kasutada ei tahaks, muidu asjal 13.8v toide ning 4oomine koormus.

Muide, kas võib olla et elementide sissemängimisega kaasneb bassiotsa kasv? Igatahes nüüd kaks päeva mänginud ning järk-järgult olen pidanud ekvalaiserist alt otsa maha suruma.

Edit: Never mind, võim oli ülekuumemenud. Panin suurema radika, ehitan kena karbi kah ümber nädalavahetusel.
        viimati muutis kasutaja mart63; 15 m 2010, 17:48.
        ES1MSD

Comment

Küsimus viimistlsega seoses. Värvin kaste alküüdemail värviga ning lakkisin alküüd-uretaan lakiga, mõlemad siis pinsliga. Satid juba tegin sedasi kuid pind ei saa kõige siledam - pintslijäljed. Küsimus oleks: kas on aerosoolpurgis mingit lakki, mida tohiks alküüdvärvile peale kanda? Tavaline nitrolakk võttis värvi alt kortsu, hea et proovijupi peal katsetasin..
          ES1MSD

Comment

sisse mängitud valjukas mängibki rohkem bassi kuna kummi äär muutub pehmemaks ja membraan hakkab paremini liikuma.

Comment

Pinstlijälgede vastu aitab õige harjasega rulliga värvimine. Lihvi lakk ühtlaseks ja kata uuesti või kui lakki sai paksult, siis võib ka ühtlaseks poleerida.
              Minu DIY blogi
              <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Ma siin mõtlesin, et too kord kui nitrolakki alküüdvärvile peale proovisin, siis ehk polnud alküüd piisavalt kuiv ja läks "kortsu". Kui lasta kuivada mitu päeva soojas kohas ja siis nitroga lakkida?
                ES1MSD

Comment

vat ma selle keemaga hetkel nii kursis pole aga elu on näidanu seda et lakkida, värvida ja pahdelda on kavalam auto jaoks mõeldud toodetega.
                  Ise olen juba kõrbenud nende mööbli jaoks mõeldud jampsidega.

Comment

Järgmiste kastide puhul olen vast targem juba..
                    ES1MSD

Comment

See pintsliga viimistlemine läks täitsa untsu ikka, heli ei muuda, aga välimus võiks olla siiski viimase vääriline..
                      Lasen woofril täielikult ära kuivada, siis lihvin siledaks taas ja üritan aerosoollakiga päästa mis päästa annab. Riiulikastid teen ehk mingi hetk täiesti nullist uuesti - nende puhul ei meeldinud lisaks viimistlusele ka disain (nurga all esiservad). Mõtlesin et teeks sellest mõlemalt poolt miski laminaadiga kaetud (valge enamasti) saepuruplaadist, siis jääks vaid servad pahteldada ja edasine vaid paar kihti sprayvärvi ja paar kihti lakki.
                      viimati muutis kasutaja mart63; 19 m 2010, 20:17.
                      ES1MSD

Comment

Laminaati saad lasta ka kantida, see teenus ei maksa suurt midagi aga kruviaugud jäävad ikka kui sa küpsiste freesi kusagilt ei hangi ja kokku ei liimi.

Comment

Ei tunne neid mõisteid vist. Mis tähendab kantida ning mis on küpsiste frees?
                          ES1MSD

Comment

Ma arvan ,et mõeldi kruvideta ühendust .
                            Aind liimi ja näiteks tüübliga või pool tapiga võib ka proovida.
                            Või äkki proovid teha 45kraadise nurga alla lõigatud tükkidega ja siis voldid kasti kokku ?Nii nagu firma kõlaridgi.

Comment

küpsiseks kutsutakse üht tüüpi lamelle (tüübleid) mille jaoks on spetsiaalne frees....nendega fikseerides ja liimiga kinnitades seisaksid kastid kruvideta koos. Kant on see plast riba mis pannakse laminaatplaatide lõigatud servadesse. (Idee järgi on seda ka valmis liimiga ja võimalik triikrauaga paigaldada)

Comment

Visand uutest kastidest, 16mm "siledast" saepuruplaadist. Pealmise kaane jätsin joonistamata, et näidata FRS8 0.4l ruumikest.
                                ES1MSD

Comment

Working...
                                X