Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovin abi kõlarite valikul

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovin abi kõlarite valikul

Tere,

Sooviks abi tuppa sobivate kõlarite valikul. Sooviks kahte kõlarit võimsusega ca 50-90 W, kasutaks neid nii muusika kuulamiseks kui filmide vaatamiseks. Ruumi suurus on 30 m2, kõrged laed, kõlarid asuks seinast 0-40 cm kaugusel. Kas valida põrandakõlarid (nt foorumis soovitatud Wharfdale 9.5) või jalgadel kõlarid (nt Audes 105) ning millised?

Kõlarite eelarve oleks 5 k ringis.

Ressiiverit veel ei ole ja ka selle osa olen avatud nõuannetele!

Vs: Soovin abi kõlarite valikul

Esmalt postitatud beez poolt Vaata postitust
    Tere,

Sooviks abi tuppa sobivate kõlarite valikul. Sooviks kahte kõlarit võimsusega ca 50-90 W, kasutaks neid nii muusika kuulamiseks kui filmide vaatamiseks. Ruumi suurus on 30 m2, kõrged laed, kõlarid asuks seinast 0-40 cm kaugusel. Kas valida põrandakõlarid (nt foorumis soovitatud Wharfdale 9.5) või jalgadel kõlarid (nt Audes 105) ning millised?

Kõlarite eelarve oleks 5 k ringis.

Ressiiverit veel ei ole ja ka selle osa olen avatud nõuannetele!
    Tule külla kuulama minu modditud Audes 105: http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ighlight=audes
    Pärast kuulamiseks arvan et Wharf-id rohkem osta ei tahad

Hea vana ressiiver ka varsti tuleb: Pioneer VSX-AX5i-S (AirStudio tuned):

täpne hind ei tea veel, aga ~4900 +-paar Koidulad

Comment

pakkumine pole paha, kuid küsimus jääb üles. Eelistaks tavapäraseid põrandakõlareid, kuid on väidetud, et põrandakõlar peaks olema seinast vähemalt 1 m kaugusel?

Comment

Esmalt postitatud beez poolt Vaata postitust
        ...põrandakõlar peaks olema seinast vähemalt 1 m kaugusel?
        Täpne metoodi ei ole. Näiteks põrandakõlarid Audes Blues kus inverter on taga - 0.5m, minu sõbra Magnat Quantum 700 - ei mängi bass kui nad seisavad
        0.5m seinast, aga mängivas hea 0.3-0.4m. Audes 105 minu toas üks kõik kuhu pantud mängivad hea, Audes Studiod - vajavad tämne positsioneerimene...

Hea heli vs interijööri sobivus vs abikaasa on muidugi kompromiis

Comment

Mul oleks pakkuda väga heas korras Tannoy mx3-m, tumehallid (peaaegu must). Suhteliselt väikesed põrandakõlarid. Inverterava eespool, mis võimaldab kõlarid paigutada seina lähedale. Alumine kamber liivaga täidetud, elektrolüüdid asendatud polüpropüleenidega, uued kõlerisisesed juhtmed. Huvi korral PS.
          Shopping.com is a leading price comparison site that allows you shop online for the best deals and lowest prices. You can read unbiased product reviews and compare prices online. Online shopping has never been as easy!
          viimati muutis kasutaja kalju; 05 m 2010, 17:15.

Comment

Esmalt postitatud D.D.D. poolt Vaata postitust
            Tule külla kuulama minu modditud Audes 105: http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ighlight=audes
            Pärast kuulamiseks arvan et Wharf-id rohkem osta ei tahad

Hea vana ressiiver ka varsti tuleb: Pioneer VSX-AX5i-S (AirStudio tuned):

täpne hind ei tea veel, aga ~4900 +-paar Koidulad
            Veits OT. Tuleks kuulama küll, kus asud ja millal saaks kuulata. Mõtlen ressiiveri ostmisele. Räägi sellest Pioneerist lähemalt. Mis tähendab AirStudio tuned? Mis tähendab varsti tuleb? Kas see SACD formaati mängib? Ja räägi enda kogemustest tollega?
            viimati muutis kasutaja Scott; 18 m 2010, 03:35.

Comment

Esmalt postitatud egomaniac poolt
              Veits OT. Tuleks kuulama küll, kus asud ja millal saaks kuulata. Mõtlen ressiiveri ostmisele. Räägi sellest Pioneerist lähemalt. Mis tähendab AirStudio tuned? Mis tähendab varsti tuleb? Kas see SACD formaati mängib? Ja räägi enda kogemustest tollega?
              Siin on natukene info:
              Welcome to AIR Studios, London based film & music recording, mixing studios and mastering services created by Sir George Martin, representing world-class sound engineers and producers.

Aga Pioneer müüdud täna. Kõlarid olemas.

Comment

Kas kust sarnast ressiiverit leida võib? Ja palju selle hind oleks?

Comment

Working...
                X