Teade

Collapse
No announcement yet.

mis vahe on ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mis vahe on ?

tegin yhe kõlari . aga tagaplaat on veel panemata . et kas peab tegema sinna augu ja panema toru või mitte , kui ma tahan saada head bassi ?
    ja mis vahe on inverterkasti ja suletud kasti kõlal ? kumb annab parema bassi välja ?
    element on sjuuke bassikas 6gd-6 : http://www.hot.ee/ergoh/New%20Folder%203/2.JPG

Inverteriga vist ikka basso parem, aga ei tasu nii lambist kah seda teha...
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Kuna ma ma kaldun arvama, et sul on selle kasti mõõtmed arvutamata, siis tee ilma toruta st kinnine kast.Üldiselt peaks vast toruga kast parem olema aga kuna sul pole vist arvutatud mõõtmed, siis ei tule sest toruga kastist midagi välja.

Comment

Alumine tundub olevat 10gd34.Mis on kasti maht?Kas ülemine(ehk sis kõrgs.) on tarastatud?Normaalne oleks 10gd34 teha 8l kast.
        Muide mis filter on?Sisaldab ka peale ühe kondeka veel midagi?
        muusika on kuulamiseks

Comment

njah ... tegelt tegin ma mingi suvaka kasti valmis , siis alles hakkasin mõõtma ... aga varsti peaksid ka pildid tulema ..

Comment

Alumine tundub olevat 10gd34.Mis on kasti maht?Kas ülemine(ehk sis kõrgs.) on tarastatud?Normaalne oleks 10gd34 teha 8l kast.
            Muide mis filter on?Sisaldab ka peale ühe kondeka veel midagi?
            aga selle kasti kohta pead sa kyll ergoh´i käest kyssama .... ma ostsin talt ära vaid bassika ja kõrgsagedusvaljukat mul sedasama pole .....

Comment

Kas ülemine(ehk sis kõrgs.) on tarastatud?
              Loomulikult, see ju vana 3GD31!
              Midwooferiks on kas 6GD6 või 10GD34, suurt vahet neil ei ole.
              Suure sa selle kasti siis tegid? Saaks ehk sulle lõpulks toru pikkuse kah öelda, siis äkki vähem küsimusi.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

kast on selline :

esi- ja tagaplaat --> 12X19cm
                kylgplaadid --> 12X30cm
                ylemine ja alumine plaat --> 19X30cm

sjuuke ja inverter on läbimõõduga 3cm / pikkus on nii umbes 10cm

Comment

kylgplaadid --> 12X30cm
                  Ja mahuna teeb see kui palju?

juuke ja inverter on läbimõõduga 3cm / pikkus on nii umbes 10cm
                  30 mm toru on väike natuke, peaks olema vähemalt 50ne.
                  50se puhul pakuks pikkuseks usagil 100 mm, 30 puhul tuleb pikkus seega 60 mm jämedalt.
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

kylgplaadid --> 12X30cm
                    Kui need on täpsed detailide mõõdud, siis nendest küll kasti ei teki. Kui sa just nurki diagonaali pole lõiganud. ;D

Comment

tegelt ikka tekib kyll , ega see kast siis väga suur olem peagi .. ma võtsin need mõõdud tegelt jummala lambist :P

ja selle toru kohta niiaplju , et kast on ju väike ja toru ... hm .. ma ei tea .. läheb raskeks ... sest tagaplaat on juba kinni liimitud aga saab iga hetk kõlli lahti eest kruvida ja siis midagi selle toruga teha ,, ja selle toru olen ma ka juba vineeri kylge kinni liimind .....

Comment

Tegelt ega ikka ei teki küll. ;D
                        Ma sain aru küll, et sa mõtlesid tegelikult valmis kasti külje mõõtusid, mitte detailide mõõte. Kui oleks selliste mõõtudega detailid, siis kasti ei saaks. Sorry OT.

Comment

hmmm .... vot ei saa aru mida sa tahad sellega öelda ..sry , aga keegi vict istub mu juhtmetel .. ma ei tea .. aga mul on ju kast valmis juba ?`? kuda sis ei teki?

Comment

hmmm .... vot ei saa aru mida sa tahad sellega öelda ..sry , aga keegi vict istub mu juhtmetel .. ma ei tea .. aga mul on ju kast valmis juba ?`? kuda sis ei teki?
                            Ohhh....
                            Ütle selle valmis kasti vabamaht mulle ja ma ütlen toru pikkuse. Need mõõdud mis enne andsid oli tõesti kasti detailide mõõdud, nendest peaks alles kast hakkama moodustuma.

Comment

ahjaa .. hm . aga kuidas arvutada siis kasti liitrites ? pole seda ennem teinud ... vb on see kyssa teie jaox mingi noobi kyssa , aga tahax teada :-/
                              äkki on selle jaox mingi valem ?
                              ja varsti -- nii selle kuu lõpux saan ma loodetavasi ka piltte natc

Comment

Working...
                              X