Teade

Collapse
No announcement yet.

mis vahe on ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ahjaa .. hm . aga kuidas arvutada siis kasti liitrites ? pole seda ennem teinud ... vb on see kyssa teie jaox mingi noobi kyssa , aga tahax teada
    äkki on selle jaox mingi valem ?
    APPPPPIII! No mis kõlariehitaja sina oled, kui sa ei oska isegi kõlari vabamahtu litraaži ehk ruumala arvutada. Kogu selle värgi põhjal mis siiani kirutanud oled, eeldan et olekd (põhi)koolipoiss(võin ka eksida - oh jumal), siis peaks ju küll kuum teema olema - V=a*b*c, kus a - kasti laius, b - kasti sügavus ja c - kasti kõrgus. Märkus: SISEMÕÕDUD.
    Kuna ilmselt ei tule ka sel korral midagi sellest välja, siis anna palun mulle kasti välimine laius, kasti välimine sügavus ja kasti välimine kõrgus ja kasti materjali paksus ja ma arvutan ise mahu.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Eks me kõik oleme olnud/oleme algajad.Aga tõesti kõigepealt alustada kasti tegemisest ja siis siirduda mõtlemise juurde, mis omakorda viib algusess tagasi ???....on pahasti.Õige järjekor algajale oleks.Loed tevalo foorumit, arvutad kõik ilusti välja ja küsid nõu ja alles siis hakkad saagima.Antud juhul mul on kahtlus, et see nn kõrgs. on tarastamata.Kui see on nii, siis ehita talle väike kast taha ja see tuleb ka veel omakorda kasti mahust välja arvutada.Kogu see kupatus võrdub sellega, et mina hakkaks otsast peale.Välimuski ütleb, et sealt head nahka naljalt ei saa.
      Tegelt ei taha ma üldse midagi halvasti öelda.Ära pead norgu lase.
      muusika on kuulamiseks

Comment

Antud juhul mul on kahtlus, et see nn kõrgs. on tarastamata.Kui see on nii, siis ehita talle väike kast taha ja see tuleb ka veel omakorda kasti mahust välja arvutada.Kogu see kupatus võrdub sellega, et mina hakkaks otsast peale.Välimuski ütleb, et sealt head nahka naljalt ei saa.
        Krt Tuumik, näita mulle mõnda Vene kõrgsagedust millel ei ole taraatust - levinumatel on 100% tarastised olemas. Ja need millel ei ole tarastist, pole õiged kõrgsagedused.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

ahjaa .. hm . aga kuidas arvutada siis kasti liitrites ? pole seda ennem teinud ... vb on see kyssa teie jaox mingi noobi kyssa , aga tahax teada :-/
          äkki on selle jaox mingi valem ?
          ja varsti -- nii selle kuu lõpux saan ma loodetavasi ka piltte natc
          oehh jaanozz kas tõesti pole kunagi koolis matemaatika tunnis käinud..see mingi 6 klassi teema ju ;D aga nende mõõtmete järgi tulex asi mingi 7 liitrit ve..? midagi umbes nii VÄLIMISED MÕÕTMED....
          F&F

Comment

jajah.Õige jah sellel kõrgel on tarastus täitsa olemas :Psry
            muusika on kuulamiseks

Comment

:P normalne / aga on jah teine 7 liitra .. ma olen alles 8. klassis ja ei mäleta kyll seda -- V=a*b*c -- valemit :P (( vb olen ma maganud siis kui seda õpetati : ))

ja ma ytlex seda veelkord et minu käes on teema alguses oleva pildi bassikas ainult . ja tehtud kasti ei kavatse ma muud panna kui ainult selle bassika !

Comment

Kui 7 ltr, siis 30mm vendi puhul pane pikkuseks ~~60 mm, parem oleks 50 mm solgitoru, selle pikkus umbes 100 mm.

Comment

;D mitu klassi sul koolis käidud on kah? matemaatika....mingi 6kl... ruumala = kõrgus x laius x sügavus ;D
                  mida sa lohh vahid

Comment

hmmm .... vot ei saa aru mida sa tahad sellega öelda ..sry , aga keegi vict istub mu juhtmetel .. ma ei tea .. aga mul on ju kast valmis juba ?`? kuda sis ei teki?
                    Kui sul on küljeplaat 12 cm kõrge ja 30 cm lai ja sa kruvid sinna külge tagumise ja esimese plaadi, siis tuleb valmis kasti laiuseks 30 cm pluss esi ja tagaplaadi paksus. kui materjal on 21 cm vineer, siis jääb külje laiuseks 34,2 cm. Kui sa nüüd hakkad sinna peale panema ülemist plaati, mis on sul 19x30 cm, siis see jääb natuke väikseks( 4,2 cm liiga lühikeseks). Ükskõik kuidas sa neid külgi kokku kruvid, alumine ja pealmine plaat ei sobi. Punasemalt ma enam ei oska.
                    Loomulikult on sinu antud mõõdud valmis kasti küljed, mitte detailide mõõdud. Ma sellepärast võtsin sõna, et mõni algaja tahab endale samasugust kasti teha ja saeb selliste mõõtudega detailid välja, kokku pannes aga tuleb ???
                    Peace.

Comment

;D
                      igastahes jah , nyyd sain aru 8)
                      aga kasti ylemine pool tuli jah kuidagi kumer
                      kasti tegin ma 3 mm vineerist :P
                      pysib hästi koos , et võib peale istuda :P

Comment

3mm veneer.....Meenutab juba pappi.No ei tea jah.... ???MA annan ühe hea soovituse.Hakka otsast peale. :P
                        muusika on kuulamiseks

Comment

:P

ei viici , ja ega see kast siis nyyd mingi väga vajalik asi kaa pole
                          licalt kyssasin , et kuidas saada head bassi
                          ja sain vastuse .

Comment

:P

ei viici , ja ega see kast siis nyyd mingi väga vajalik asi kaa pole
                            licalt kyssasin , et kuidas saada head bassi
                            ja sain vastuse .
                            Kuidas saada head bassi ??? Teed 3mm vineerist kasti, asjalik loomulikult ... pysib hästi koos ? veelparem ;D ja et nac kumer, ei imesta ... Kogu natukene rahagi ... või osta 100krooni eest yx nucakas 18mm või 15mm vineeri ja yrita miskit korraliku kokku panna. Tulemus on kindlasti parem, kui see 3mm "kast". Audiot tulex tiba mõistusega v6tta.

Ja see, et oma matemaatika tunnid maha magad ei ole meie syy, see on su enda loll möödalaskmine. Tõesti selles eas on äge poppi panna jne ... mida vanemax saad seda rohkem hakkab sulle koitma miske loll sa olid :P

No offence.
                            kris@andmevoog.eu

Comment

mida tee naerate nyyd.. ma tahtsin kah 8selt 3mm vineerist issi autokõlaritele kasti teha...
                              Aga janozz sa oleks pidanud jah väheke rohkem koolis käima...ma saan aru kui saa püramiidi valemit ei oska arvutdada aga jah...

Comment

kleh , mul ongi juba planeeritud esmaspäev minek ehituspoodi saepuruplaadi järgi :P
                                teen passiivradika , mõõtmed saan ma bassboxpro´st :P
                                see kast oligi nii natc naljapärast

Comment

Working...
                                X