Teade

Collapse
No announcement yet.

Avaldage enda arvamust RADIOTEHNIKA S-30B kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Avaldage enda arvamust RADIOTEHNIKA S-30B kohta

Et siis avaldage enda arvamust nende kõlarite kohta kas need on head ja jne.
    Minuarust super kõlarid. Sobivad just mingi 3x3m tuppa. Või kuidas?
    viimati muutis kasutaja Scott; 19 m 2010, 03:44.

Vs: Avaldage enda arvamust RADIOTEHNIKA S-30B kohta

Njah...aknaid nendega eest ära ei lase kuid tämbrinupud keskel sobivad kuulamiseks küll. Kõrvajärgi on heli parem kui S90-l.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

madal tundlikus, kuid mõnus ja pingevaba heli. Pingevabaks pean heli, mis ei hakka kuulmiselundile valuaistinguid (või muid ebameeldiaid tundeid) tekitama. Suuremal volüümil on moonutus olemas, muidugi.
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Kasutasin neid kõlareid mitu aastat-ka väikses toas-ja olin rahul.Ilmselt väikses toas vägagi head.

Comment

Mul pole küll praegu õiget võimendit aga muidu tümpsutan neid praegu TEA2025B peale sillatud kaks kanalit. Päris head heli teevad

Comment

Minagi selliseid omanud, heli kohta ei tea midagi öelda sest mul pole aimugi mis korralik heli on.
            Tean aga seda, et lasin nad 2x125w rms võimu taga poole volumega tossama, toas oli korralik kärsahais (Sest plaadika volumejookseb vahel ise üles ja olin eemal) ja peale maha jahtumist polnud neil sellest hoolimata miskit häda. Samamoodi on nad mõne läbu korral öö otsa punast tuld vilgutanud ilma et maha põleks....
            Aga jah lahjad on nad küll.

Comment

Working...
            X