kas kuidagi on yltse v6imalik? endal on umbes 20cm l2bim66duga k6lar ja sellle on ~5cm riba kylje peal. kas on v6imalik kuidagi parandada?
Teade
Collapse
No announcement yet.
membraani parandus
Collapse
X
-
ikka on .. oleneb mis materjalist on tehtud muidugi .. kui on mingi plastik , siis mingi õhuke plasleht licalt peale kleepida kahele poole membraanile
ja kui on papist membraan , siis ka mingi vastavast materjalist leht peale kleepida mõlemale poolele .
aga kleebitav materjal ei tohiks olla nõrk ! muidu pole kleepimisest kasu.
ise kleepisin yhele kontsertvaljukale ja olen igati rahul :P
-
ma ütlen ausalt et olen kõik valjukad teinud üle marli ja kummi liimiga
, see on parim tulemus kuna, see materjal suht kerge säilub kõlari tundlikus jne. ja jääb suht norm
sest et isegi kui kummi lõdvik rebenenud siis see parim lahendus põhjsega et kummi liim väga hästi paindub ja marli samamoodi ja on mõlemad suht kerged
Comment
-
njah .. aga supertaciga tuleb ma arvan et lahti .aga vb ei tule kaa : endal kogemused puuduvad ......
aga ma soovitan sul ikkagi mingi asi peale panna ..... siis on muresid vähem :P
Comment
-
juhtus eile endalgi selline kurb lugu, et suutsin kukutada tolmuimejatoru vastu bassivaljuka membraani, ja kohe pragu sees nii 2..3cm. tegu siis pioneeri sub. valjukaga TS-W252. membraan tundub olevat plastikust, samasugust vist kyll ei leia mujalt kui samasuguse valjuka küljest... aga tahaks ikka korda teha! äkki sobib mingisugune pvc kaaned või midagi... no mida prolex plast teeb! aga millist liimi kasutada, supper atakk kohe kindlasti ei sobi, sest see liiga jäik! või on äkki keegi lappind midagi taolist?
tänud ette!
Comment
-
kas pragu on membraanil või kummikal?? kui membraanil siis asi kerge paned kas või elektri teipi mõlemale poolele :P aga kuikummikal siis juba asi jamam :-/ tasub proovida silikoniga
praegu pole veel aktiiv kasutusse l2inud k6lar. pole kasti (tahan teha supaka sellest, 2kki annaks keegi n6u kuda teha. asi ise 6" l2bim66tu).
kui marlit leiaks (olen v2ga laisk, ple viitsinud osta) siis paneks marli ka peale
Comment
Comment