Tartu inimesed võtaks ühte punti siis oleks äkki kasulikum tellida? Minulgi plaanis veerbuari algul tellida mõned kõlarid. Ja üks tuttav tahab ka tellida (ise tellin 4 tk tuttav 1).
Teade
Collapse
No announcement yet.
Audese hinnakirja on kellegil?
Collapse
X
-
novembre uuri elu. kas ikka on hinnad ühtlased, otse tootjalt on alati odavam, millest need vahendjad loe kaupmehed elavad. ;D
Omal ajal uurisin kõlari hindu ja helistasin ka tehasesse. Poes oli odavam. +- tõesti ei müü elemente aga nad saavad tehasest kõike tellida ja ma usun kui te lööte kampa ja pöördute nende poole nad tellivad ära.
Comment
-
Kas ise oled uurinud, et nii kindlalt väidad?
Omal ajal uurisin kõlari hindu ja helistasin ka tehasesse. Poes oli odavam. +- tõesti ei müü elemente aga nad saavad tehasest kõike tellida ja ma usun kui te lööte kampa ja pöördute nende poole nad tellivad ära.
Comment
-
ta helistas võibolla Audeski poodi, see elektritarvete pood mis seal kõrval on, need panevad ise hinna juurde.
ma saatsin ka üks 2 aastat tagasi meili neile, ma ei tea täpselt, kellele see jõudis, kuid vastu aadeti hinnakiri, kus olid hinnad natuke kallimad, kui noorest tehnikust pärast sain.
ma ostsin ka detsembrikuus sealt viimati ühe elememdi. alguses helistasin tehasesse, kuid seal ei olnud mingit inseneri kohal ja öeldi, et tule järgmisel hommikul. läksin siis poodi sisse ja küsisin sealt, see helistas siis 7 kohta läbi ja lõpuks direktorile, siis sai valjuka tsehhist kätte. müüjale aga viskasin siin netis liikunud hinnakirja ette (oli vist oü lefkanile) ja küsisin vastavat valjukat, see küsis sellepeale, et kas need hinnad on juba käibemaksuga, ma ütlesin, et peaksid olema jah, siis võttis oma hinnakirja kätte, vaatas natuke ja sain sellise hinnaga, mis minu omal kirjas oli.
ma ei tea olid need käibemaksuga või mitte, poest sain veel valjukale garantii ka.
Comment
-
räägi mulle kõigepealt miks peaks +/- elektroonika tellima audese elemente, kui ta müüb valmis kõlareid, niipalju kui mina näinud olen???
ta saab vbla tõesti ainult tänu sellele mõned kroonid odavamalt, kuna tema kogused on suuremad kõvasti ning miks peaks ta sind aitama tellimisel, kui ta ise sellest kasu ei saa, ta müüks sulle pigem ise kasumiga neid >
Comment
Comment