Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas keegi ehitab???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas keegi ehitab???

Selline küsimus kas keegi siin foorumis oleks nõus kõlarikaste ehitama. Tahaks teha midagi sarnast nagu on audese kõlar 109 aga oleks 3 ribaline. Mõõtmetelt võiks kast olla nagu sama. Bassikat tahaks sama kasutada (40w65-8) ja on olemas ka 2 tükki neid. Kesksageduse ostaks mingi teistsugus  mitte audese oma ja kõrge on ka olemas (samad mis s90-l aga tutikad äsja ostetud. Aga kas on kedagi kes ehitaks normaalsed kastid ja kui palju küsiks sellise töö eest. Kas see 40w65-8 teeks üldse head häält sellises kastis nagu on audes109 või jääb lahjaks see kõlar pärast???
    Kast võik siis olla mõõtmetelt sama mis audes109 aga 3 riba ja all võiks oll aselline kasti põhjast suurem plaat nagu on audese 017.....vääääga segane jutt aga ehk saate aru mida mõtlen ja tahan  nii et tehke oma pakkumine :P

Intz võib sulle täpse klooni teha aga see lähenemine on õige, et kobedam kesksagedus juurde panna. 109 kesksageduste esitus on liiga krobeline ja kinnine, bass peaks sind muidu rahuladama, s-90 kõrged pole ka parim valik.
    Ma võiksin sulle väga viisakad kõlarid konstrueerida (puutöid teeb mulle intz). Huvitaks eelarve jne.

Edu!

Comment

Nagu Haifa ütles, saaks ma sulle kastid puutööna teha küll - probleeme ei tohiks olla.
      40W65 on päris asjalik woofer, kesksageduse võiks vaadata ntx Visatonilt ja ei teeks paha ka kõrged uuemad vaadata - Kivatec siin tahtis S90 kõrgeid saada, saaksid sina ülearustest asjadest lahti ning tema uued vajalikud kõrgsagedused.
      Kuid miks sa üldse kolme riba pingutad, 40W65 woofrist saab edukalt ka kaheribases süsteemis kasutada, sai just paar päeva tagasi selles veendutud.
      Või on sul mingi ägedam mõte?
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

...Kivatec siin tahtis S90 kõrgeid saada, saaksid sina ülearustest asjadest lahti ning tema uued vajalikud kõrgsagedused.

Kuule Ufonaut21, mis markeeringuga need kõrged sul üldse on? Äkki saame tõesti kaubale?
        Minu kodukas

Comment

Ma neid s90 kõrgeid ära ei äriks kuna kui sinna ei kõlba panna mida ehitada tahan siis sõber tahtis neid omale saad. Aga Intz ma tahaks 3 ribalist kõlarit saada kuna mulle meeldib 3 riba rohkem...põhjendust pole aga tahan 3 ribalist ;D. Intsz kas sa elad tallinnas ja kui palju sa küsiksid kastide ehitamis eest (oleks ka viimistlus tehtud). Olen su ehitatud kaste netis näind ja asjad on ikka väga väga viis . Võiks ju isegi aretada aga mul pole korraliku töökohta kus teha ja masinaid ka netu kodus nati nüri teha. Aga jah intz kui teeks selliste bassikatega nagu on audes 40w65 3 ribalise kõlari palju see siis maksma läheb kui need kastid mulle ehitaksid.

Comment

Aga Intz ma tahaks 3 ribalist kõlarit saada kuna mulle meeldib 3 riba rohkem...põhjendust pole aga tahan 3 ribalist . Intsz kas sa elad tallinnas ja kui palju sa küsiksid kastide ehitamis eest (oleks ka viimistlus tehtud). Olen su ehitatud kaste netis näind ja asjad on ikka väga väga viis . Võiks ju isegi aretada aga mul pole korraliku töökohta kus teha ja masinaid ka netu kodus nati nüri teha. Aga jah intz kui teeks selliste bassikatega nagu on audes 40w65 3 ribalise kõlari palju see siis maksma läheb kui need kastid mulle ehitaksid.
            No kui 3ribaline, siis 3ribaline - pole probleemi. Olen põhimõtteliselt Tallinnas jah, nii et võib isegi mõni päev kokku saada ja asja arutada - niimoodi meiliteel suhtlemisel läheb üht-teist võib olla kaduma. Puutöö hind sõltub asja keerukusest - hinda võiks prvias või meili teel edais arutada või siis kokku saada ükspäev ning rääkdia asjast täpsemalt.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

intz kus sinuga muidu tallinnas ka kohtuda saab

Comment

mind huvitab jällegi kast mõõtudega 1080x310x310mm :P oskab keegi umbkaudset suurusjärku öeda? :P

Comment

mind huvitab jällegi kast mõõtudega 1080x310x310mm oskab keegi umbkaudset suurusjärku öeda?
                  Kas vaid üks kast või siis paar? Ma teen kalkulatsiooni ära, ehk täpsustad pisiasju kah.
                  Tallinas ma liigun igalpool ringi(enam-vähem nii ta on).

Comment

Kas vaid üks kast või siis paar? Ma teen kalkulatsiooni ära, ehk täpsustad pisiasju kah.
                    no ikka paar, plaan teha midagi sarnast nagu audese 064(aga 3riba). aga ple veel otsustand, kas vineer või mdf, ilmselt mdf sest vineeri servadega halvad kogemused, kuigi tundub, nagu vineerkast teeks kuidagi mahedamat matsu.

Comment

no ikka paar, plaan teha midagi sarnast nagu audese 064(aga 3riba). aga ple veel otsustand, kas vineer või mdf, ilmselt mdf sest vineeri servadega halvad kogemused, kuigi tundub, nagu vineerkast teeks kuidagi mahedamat matsu.
                      MDF-iga mina ei tegele, vastik materjal ning kallis kah. Vineerist võib kaste teha küll, see ei ole mingi probleem.

Comment

MDF-iga mina ei tegele, Vineerist võib kaste teha küll, see ei ole mingi probleem.
                        selge, aga paku mingi hind vineerist siis, ilmselt ikka 19mm paksune peaks olema!? aga kas sellisele kastile on lisa tugevdusi ka sisse vaja?

kusjuures, sellise kastiga sain 75W104-4 valjukaga Fb 26,42Hz! uskumatult madal nagu tundub...

Comment

Ma saatsin sulle privaatsõnumi!

Comment

Intz kas minu privaatsõnumi said ka kätte
                            Küsisin ikka hinna kohta. Kui teha vineerist kast 3 ribaline elemendile 40w65-8 ja kast oleks viimistletud ka siis palju kahe sellise kasti tegemine maksaks. Intz aga veel üks küsimus kui panna jadamisi kaks bassikat 40w65-8 mis see siis annaks kui üldse mõtet on. Asi selles et mul on neid bassikaid 3 ja kui see hea mõte on siis ostaks ühe juurde. Aga ikkagi huvitab mind hind-2 kasti viimistketud

Comment

Intz kas minu privaatsõnumi said ka kätte
                              Küsisin ikka hinna kohta. Kui teha vineerist kast 3 ribaline elemendile 40w65-8 ja kast oleks viimistletud ka siis palju kahe sellise kasti tegemine maksaks. Intz aga veel üks küsimus kui panna jadamisi kaks bassikat 40w65-8 mis see siis annaks kui üldse mõtet on. Asi selles et mul on neid bassikaid 3 ja kui see hea mõte on siis ostaks ühe juurde. Aga ikkagi huvitab mind hind-2 kasti viimistketud
                              Sain sõnumi kätte küll.

Ja vastasin kah.

Comment

Working...
                              X