avastasin üks päev et bassikal on mingi kerge krõbin juures. membraani juurde viiv juhe see ei saa olla kuna siis peaks krõbin kõvemaks minema kui matsu juurde anda ja ma vaatasin membraani ja korvi vahelt kõik "ohtlikud" kohad üle ja midagi nagu ei paistnud. liigutasin kah aga see ei mõjutanud seda krõbinat kuidagi .ehk on siis võnkepool tsentrist välja läinud. kas ja kuda seda viga parandada saaks. niiplju ma saan aru et poltidest tuleb magnet vist lahti võtta aga peale seda on mul suht tume maa.
Teade
Collapse
No announcement yet.
s90 tsentrist väljas
Collapse
X
-
nooh , selle kohapealt et kui sa poltidest lahti saad , ja kui võnkepool on ikka raami kyljes , siis magnet võib pooli kahjustada :P
soovitan enne membraani lahti võtta ja sis hakata tsentrisse viima , aga ilma spetsiaalsete mõõtevahenditeta sa vict eriti kaugele ei jõua :
aga ma võin muidugi exxida ....
-
just hiljuti oli mul ka probleem ühe s90 bassikaga... krõbises ja põrises jubedalt :-/
sai siis näpitud ja uuritud ... lõpuks siis selgus, et see kollane laineline riie oli ühest kohast lihtsalt liimist lahti tulnud
liimisin kinni ja kõik on jälle rõõmsadSound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
Comment
Comment