Teade

Collapse
No announcement yet.

Heli sahiseb

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Heli sahiseb

tere .
    mul selline jama et igaltpoolt kust muusikat kuulan , see sahiseb , ja ma ei oska midagi teha , arvatavasti on see helikaardi viga ja olen kuulnud et neid saab uuendada , installida maha jne , aga ma isegi ei tea kus see helikaart on või mis nimega see mul on , et kas äkki kellegil on selline viga olnud ja oskab aidata ? tõesti oleks abi vaja , loodan et keegi saab aidata

Vs: Heli sahiseb .

alustame sellest, et tõmbame hinge ja mõtleme oma lähteandmed üle: mis kõlarid, mis võim, mis helikaart jne...oled proovinud erinevate heliallikate taga jne...
    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Vs: Heli sahiseb .

Vaata kas pistik on korralikult sees.
      Olen koolis kunagi satund samase olukorda.Kõik arvasid ,et keskus või arvuti on sasis
      Aga arvuti taha ei mõikand keegi vaadata.

Kas sa signaali kaablit pole proovind vahetada?Äkki on halb varje ja korjab häireid..
      Pane enda võimendi tööle või mis sede sul seal on ja siis võta signaali juhe külljest ära vaata kas sahin lõppeb.

Comment

Re: Heli sahiseb .

Ee ma ei saanud eriti aru mida te mõtlesite , et kas mul äkki polegi helikaardi viga?
        kindlasti on sellepärast et kui kõlarid teise läpakaga ühendan siis seal on kõik korras , peab olema läpaka kõlarite viga ehk siis helikaardi viga , ma arvan .

henri503, ma ei saanud täpselt aru mida ma tegema pean, ma pole vägatark arvutialal äkki saaksid palun täpsemalt seletada ..

Comment

Vs: Re: Heli sahiseb .

Sahinat võib tekidada olukord kui võimendi sisendsignaal on nõrk ja võimendi helitugevus on selletõttu liialt peale keeratud...ehk siis proovi läpakast vol-i juurde keerata ja võimust vähemaks.
          Võib ka sellest sahiseda kui master vol on liiga peal ja wave liiga madal.
          http://hparchive.com/
          https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Re: Vs: Re: Heli sahiseb .

kas saaksid palun öelda kus seda teha saan? (a)

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Heli sahiseb .

Pane mikrofonisisendile "mute" peale.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Re: Heli sahiseb .

ande andeks et ma nii dumb olen, kuskohast ma saan selle "Mute" peale panna ?

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Heli sahiseb .

Heli seadete alt kasvõi.

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Heli sahiseb .

panin mute peale, aga midagi ei muutunud,või kas pidiveel midagi tegema? restarti vms?

Comment

Vs: Re: Heli sahiseb .

Esmalt postitatud whatthehell poolt Vaata postitust
                      Ee ma ei saanud eriti aru mida te mõtlesite , et kas mul äkki polegi helikaardi viga?
                      kindlasti on sellepärast et kui kõlarid teise läpakaga ühendan siis seal on kõik korras , peab olema läpaka kõlarite viga ehk siis helikaardi viga , ma arvan .
                      Nagu ma aru saan, siis ühe läpaka taga kõlarid sahisevad, aga kui paned samad kõlarid teise läpaka taha, siis nad ei sahise? Kui nii ongi, siis on probleem sahisevas läpakas ja seega hakka näppima selle heliseadeid. Või vähemalt ütle, mis opsüsteem sul läpakas on - kas Windows, ja kui, siis mis versioon (XP, Vista või muu?). XP all saad igatahes asju sättida, kui võtad lahti Start menüü - Programs - Accessories - Entertaimnent - Volume Control, sealt avanevas mikseris saad voluume sättida ja katsetada, mis juhtub, kui mingi kanali "mute" kasti "linnuke" panna.

Esimeses postituses väidad aga, et sahiseb ükskõik kust muusikat kuulates - tähendab, need kõlarid sahisevad ka mp3 pleieri ja muude heliallikate taga või?

Comment

Re: Vs: Re: Heli sahiseb .

Jah nii ongi nagu sa pm ütlesid , mul on oma läpakas ja kui kõlarid sellega ühendatud on siis need sahisevad ja kui isegi pole ühendatud kõlarid läpakaga siis sahisevad läpaka kõlarid kaa , ja igaksjuhuks kontrollisin et kas kõlarid on terved ühendades neid oma vana läpakaga ja kõik oli korras , niiet läpaka kõlarites ongi probleem . Mul on windows 7 .
                        ma mõtlesin sellesmõttes igaltpoolt et ükskõik kuskohast arvutis ma muusikat / hääli jne kuuulan kõik sahisevad , ükskõik kuskohast arvutis kuulates , aga kui need kõlarid on läpakaga ühenduses ja panen kõrvaklapid kõlari taha siis sahiseb läbi kõrvaklappide ka sest sellel hetkel on ju kõlarid läpakaga ühenduses .

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Heli sahiseb .

Siis on selge - sahin on läpaka enda probleem. Windows 7 ma ei tunne, seega pead otsima ise või peab mõni teine asjatundja midagi ütlema. Küll aga võin öelda, et paras ports integreeritud helikaartidest ONGI sellised kehvad. Sahin on tavaline, mõni helikaart hakkab veel kõlaritesse ka igasuguseid imelikke mürasid andma, kui hiirt liigutada, programme kasutada jne. Nii et - kui korda ei saa, leia sahisevale läpakale mingi väline helikaart. Näiteks igasuguseid USB pesa kasutavaid helikaarte kiidetakse.

Comment

Working...
                          X