Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton  w300s versus Audese uus 10" (11

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kuubi mõõtmeteks sain 665mm(välised mõõtmed). Seina paksuseks panin 60mm. Invertereid sain 2: diameeter 80mm ja pikkus 280mm.
    Mis materjalist sa selle teed? 60 mm ja hiljem 44 mm paksused seinad?

Comment

44mm oleks see sein kuhu ´woofer kinnitub. Ülejäänud seinad 60mm, kaks seina ja nende vahele liiv.

Comment

Kuule tuumik kuidas ma saan teha kinnise kasti kui ma tahan sealt võimalikult palju madalaid kätte saada?
        Ma soovin kasti teha mis jõuaks 20hz lähedale!!!!!!!
        See peab olema kindlasti ventidega ja ma arvan et 40l jääb natuke väheks.

Comment

Teeks küll Audesega aga kust ma täpsed parameetrid saan, tahaks ikka korraliku asja valmis keevitada.

Comment

kõige täpsemad parameetrid peaksid saama www.audes.ee seal olemas kõik...

Comment

Sealt lehelt sa andmeid ei saa, sest kõlar liiga uus veel.
              Küsi müüate käest, võibolla nemad oskavad sulle kõlari parameetreid öelda. Ka on võimalik, et andmed on kõlariga kaasas

Comment

jah minu viga see see uus mudel ju...

Comment

Helista audesesse
                  kris@andmevoog.eu

Comment

Kuule tuumik kuidas ma saan teha kinnise kasti kui ma tahan sealt võimalikult palju madalaid kätte saada?
                    Ma soovin kasti teha mis jõuaks 20hz lähedale!!!!!!!
                    See peab olema kindlasti ventidega ja ma arvan et 40l jääb natuke väheks.
                    mida see 20hz sulle annab? Muusikat, suure algustähega, alla 40hz ei tohiks ju jääda.

Comment

äkki abix:
                      Vaata ei ole sest tegu ei ole teps mitte 75W104-4ga, vaid hoopis uue elemendiga - tasuks tähelepanelikum olla!
                      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Vaata ei ole sest tegu ei ole teps mitte 75W104-4ga, vaid hoopis uue elemendiga - tasuks tähelepanelikum olla!
                        mis selle uue mudel siis on? ma vaacin, et 2003 oli sulgudes...

Comment

mis selle uue mudel siis on? ma vaacin, et 2003 oli sulgudes...
                          100W100-6 või midagi taolist.
                          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Basssoundman on juba selle uue audese andmed teada saanud ja Streetrace foorumisse üles pannud.

http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic...ighlight=#74099

Comment

Samas on need andmed seal väga kahtlased. Re ja BL ning vist ka SD on vastuolulised ylej22nd andmetega.
                              kris@andmevoog.eu

Comment

Kuskil oli küsimus et mis ma saan sellest kui ta 20hz -ni jõuab. Saan seda et filmidel matsu rohkem, muusika jaoks ei ole see tõesti vajalik (soovitatakse muusika kuulamise ajal üldse supakas välja lülitada).

Comment

Working...
                                X