Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarikaabel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarikaabel

Palun kommentaari Dali, Silver Wave kõlarikaablite kohta. (2x3mm2 ). Need on vist hõbetatud kiududega või hoopis traadi sulam sisaldab hõbedat, seda ma ka ei tea. Kas ta ainus eelis sama ristlõikega pehmekiulise vaskkaabli ees on väiksem oksüdeerumisoht või mingitest parameetritest tulenevalt on tal ka helile positiivsemaid või negatiivsemaid mõjusid? Olen kuulnud väidet, et kõrged helid tulevat puhtamini esile.
    Võrdlesin ise seda kaablit topeltsuurema ristlõikega vaskkaabliga ja minu meelest madalam ots helipildist oli nagu kuhugi kadunud (jämeda vasega oli nagu tüsedam ja mahlasem heli), samal ajal, jälle tekkis nagu ruumilisus juurde, mida vasega ei tajunud.
    Lihtsalt küsin.

Vs: Kõlarikaabel

Kui sa oled mõlemat kaablit ise proovinud, miks sa siis siit abi küsid? Paned selle kaabli, mida foorumis soovitati ja siis loodad et heli on kõige parem? Kui kuulasid ühte ja kuulasid teist, siis kindlasti tekkis sul endal mingi arvamus ja seisukoht, et kumb parem on. See panegi.

Foorumis on kaabliteemasid palju, kaeva nad välja, loe ja saadki teada, mida otsid.

Comment

Kui on kaks kaablit millel kummagil on mingid meeldivad eripärad siis kasuta Bi-Wiringut - pane jäme vask bassi kandma ja hõbetatud kaabel keskmisi/kõrgeid. Nii oled saanud madalama otsa ja ruumilise helipildi!
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Tänud, OSX. Proovin seda varianti, ise ma selle lihtsa asja peale ei tulnudki, foorumist on minusugusele kasu.
        Lihtsalt küsin.

Comment

Working...
        X