Teade

Collapse
No announcement yet.

Tundmatud kõlarid, millele tahaks kaste ehitada???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tundmatud kõlarid, millele tahaks kaste ehitada???

Leidsin keldrinurgast kõlerid, aga kajuks kasideta.
    Ütlen kohe, et ei tea nendest asjasdest suurt mida.
    Ehk on keegi sellistega varem kokku puutunud.
    Andmed oleks teretulnud ja kui keegi oskaks veel anda näpunäiteid kasti valmistamisel.
    Välja näevad siis sellised:

Priit

tõmba endale bassboxpro (nimega võisin exida)
    ja löö sinnna andmed sisse , siis saad teada kasti täpse suuruse
    see on 30-watine ja ma arvan , et myy see mulle parem 50-eeguga maha . isegi kui ta sul enam ei tööta

Comment

mina ostaks küll ära.Olen kokku puutund küll.Bassboxiga pole mõtet jännata.Ega see mingi supakas ei ole.Päris hea asi.Tundlikkust jagub.Tüüpiline lairiba kontsert valjukas.Olen näind kasutusel vanades bassikitarri võimendis.Mingi 50Lkinnine kast käib küll.Ineverterkasti pole mõtet aretama hakata.Muusika kuulamiseks kodus on ta suht mõttetu.
      muusika on kuulamiseks

Comment

palju sellest saada tahad?
        mida sa lohh vahid

Comment

Ma ei taha neid kõlareid maha müüa vaid neile kasti ümber ehitada. Küsiksin asjatundjate käes nõu, millised need kastid peaksid olema?

Comment

õige jutt, ära ära myy
            teistele: krdi suslikud olete!!!
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

Päris lahedad kõlarid jah. 12 oomi...lahe. Ma teeks kinnise kasti alustuseks.
              TFK Audio
              #tfkaudio
              http://www.facebook.com/tfkaudio/
              http://tfkaudio.blogspot.com/
              - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Kui suur nende kõlarite diameeter on ???

Comment

Momendil mõõta kahjuks ei saa, aga kusagil 30-40 cm vahepeal. Homseks mõõdan ära!

Comment

kõige välimine läbimõõt on umbes 32 cm ja väljakõike diameeter on siis mingine 28-29 cm. Omal on ka sellised elemendid, kah ilma kastita ja plaanis nendega täisriba ehitada. mingid vene kõrged kah veel juurde. ega sellest midagi erilist ei tule aga odav küll. elemendid nagu tasuta. kasti materjali peab veel hankima. tda7294-le kärab küll.

Comment

tõmba endale bassboxpro (nimega võisin exida)
                      ja löö sinnna andmed sisse , siis saad teada kasti täpse suuruse
                      see on 30-watine ja ma arvan , et myy see mulle parem 50-eeguga maha . isegi kui ta sul enam ei tööta

kus ma selle bassboxpro saan??

Comment

bassboxi saad...Vaata audiofoorumi esimene teema läbi.See on uutele yulijatele kohustuslik!!!
                        No tee mingi 60l kinnine kast ja käib küll.No problem.Mida sa sellega sis peale hakkad.Kuulad lihtsalt muusikat?Äkii vahetaks mingi muu elemendi vastu ära.Näit 12" king?
                        muusika on kuulamiseks

Comment

Nagu aru saan peaks siis kast olema 50-60L, aga millise kujuga ja äkki oskaks keegi mingeid konkreetseid mõõtmeid anda?

Comment

50-60 ltr nendele valjukatele on palju, bassi nad sul madalalt mängima ei hakka niikuinii, hoolimata sellest et peale on 63 Hz. Neil on suur rõhk, tingituna pappmembraanist ja seetõttu madalat sügavat bassi sa sealt kätte ei saa, küll aga midbassi peaks sealt kätte saama küll. Oleneb mis muusikat sa kuulad - trance jne selle valjuka tagant on paras jura, hoolimata tema suurest välimusest, kuid muu stiiliga peaks ta isgi ehk sobima.
                            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ega tümpsumees polegi. Kas see kast peaks siis olema midagi S90 kasti laadset näiteks?

Comment

Working...
                              X