Teade

Collapse
No announcement yet.

Tundmatud kõlarid, millele tahaks kaste ehitada???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõik oleneb sellest mis tehnika ja mis võimalused sul on. Ise julgeks dipooli lahendust pakkuda, sel juhul aga pead arvestama ka subbaka(te)ga. Dipooliga kusagil 100 Hz kanti venitab ehk alumise piirsagedusegi ära, rohkem mitte. Subbakad võiksid olla samtui dipool lahendusega, või siis kinnine kast.
    Kui sul võimalus proovida neid valjukaid kusagil 40 ltr kastis, siis saaksid teada mis häält nad üldse umbes tegema hakkavad.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Vaatamata sellele, et "papikas", on tal suht suur võnkeamplituud ja mängib 70hrz küll välja.Muidugi võimsust talub ta sis vähe.Kõige asjalikum oleks minu arust kasutada seda mingis võimsas kontsertkõllis kesksagedusena.Parem heli kindlasti kui mingi ruupori kriiskav heli.
      Aga ma usun, et ega sa kontsertkõlli ehitama ei hakka.
      Kasti kuju ei oma erilist tähtsust.Peaasi, et ruumala oleks õige ja kuubi kujuline on paha.
      muusika on kuulamiseks

Comment

ma arv et sa peaks membraaniga natu tegelema ,võibolla tugevamaks ja võiks ka katta millegiga ja neist saaks ka natu bassi kätte ehk,,,,mul on igatahes mingi lääne saksamaa kõll (12,5 tolli) millel oli rõve heli aga ma liimisin talle keskel ühe ümara papi tüki ja katsin membraani mingi ainega,,vist mingi hermeetik,,tuubis,, jäi nagu kumm ja nüüd on selline hea mahe heli ja mingis kastis on ta ka, päris kõvasti lõugab ja bass on ka üllatavalt hea

Comment

Ma ei saa lihtsalt niisama pealt vaadata, kuidas ühed enam-vähem normaalsed valjukad jälle mingi kuradi diskotümaka pärast peesse keeratakse - kui tahad tümakat, siis müü need valjukad maha ja osta mõned teised, soovitavalt kummimansetiga valjukad.
          Fx, see ei käinud sinu kohta - ma usun et sa oled vähe teise mõttega mees.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

sama siin.Seepärast tahngi seda endale. ;DMinul läheks ta õigeks otstarbeks.Annaks 12" kingi vastu.See müdistab 10* rohkem.Aga no ise tead muidugi :-/
            muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
            X