Isegi vaikselt mängides hakkab bassi valjukas "plärisema". Käega liigutades kuhugi vastu ei käi, lahti võetud - ühendused paistsid korras olevat. Andke algajale nõu (prügimäele või ???)
Teade
Collapse
No announcement yet.
vanemad s90-d
Collapse
X
-
ei lähe nad midagi prygimäele .. kui midagi teha pole nendega , myy mulle maha ...
aga see selleks..
viga võib olla selles et :
1)keegi on nende kõllidega hästi kõvasti kuuland ja sis on mähisel keerud lahti tulnud (st et loksuvad seal sees)
2) mingi sodi on vahele pugend
3) ka võimendis võib alati viga olla
4) membraan on ära vajunud (mul on yhel ovaalil nii)
5) membraan võib lausa purux olla
6) kas sa ikka tsekkasid neid juhtmeid , mis lähevad valjuhääldi raami alla , mähise kylge (või kuhugi sinna et ei käiks vastu membraani)
-
selle alumise kollase riide väline serv liimist lahti :Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
Comment
-
mina arvan et see kõll on l2bi lastud, kuna endal kyllalt kogemusi l2bi lastud kõlritest....aga kes seda teab mis tal p2riselt viga..
Ja seda saab väga lihtsalt uurida,mis tal viga. Ainult on vaja aega ja kannatust tasa-tasa kõik erinevad variandid läbi uurida. Ja siis viga kõrvaldada, aga seda ainult juhul kui on kodusparandatav viga, näiteks mähise keerud lahti,sis läheb juba asi keeruliseks.
Comment
-
mul endal oli ka selline viga.seal suure kummiääre liim on mingi vedel p*sk,teeb häält nagu tõmbaks kleepsu ää kui liigutad membraani hästi ette ja siis lased tagasi,kuna kummiäär on sissepoole ja läheb vastu liimi,siis jälle liimist lahti.30-50hz seda hästi kuulda ja segab.
1.võta kõll välja -->2.kontrolli liimi membraani servas(kõlli taga)
Comment
Comment