Teade

Collapse
No announcement yet.

Vene kõrged??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vene kõrged??

Avastasin kapist omal ajal ostetud kõllid.Markeering on 6GDV-4, 8 Ohm.Pass ja skeem on kadunud- nüüd ei tea, mida nendega peale hakata. Järsku tasub mingit projekti nendega proovida.

hm ... äkki sul on kusagil midagi analoogset piltti ? niisamuti ei oska ma midagi öelda / või siis võid veel proovida neid kellegile maha ärida :P

yhesõnaga ---> tee mis tahad

Comment

http://www.ussrhi-fi.ru/6gdv-4-8.htm
      Kuulutused
      Eesti Pokker

Comment

Tundub joonise järgi küll sama olevat, keskmine osa on kaetud nagu sõelaga.Andmete poolest kõlbaks vist küll aga....

Comment

Kas nad on sul uued või kasutatud, mis seisukorras on?Kas maha ei taha müüa....?Mul endal ka selline, aga üks.

Comment

Need on uued, isegi originaalpakendis.Kasutatud pole, kuna kaasasolev skeem ei lubanud ilma filtrita järgi lülitada.Skeem on nüüdseks kadunud seepärast ei oskagi suurt nendega peale hakata.Müügi jaoks võiksid hinda pakkuda,kui sobib.Või vahetada, endal väike plaan mingit kaheribalist hakata ehitama.

Comment

Ma kirjutasin sulle Instant mesaagesse-klõpsi oma nime peal, sealt vist "saada kasutajale privaatteade"-ja siis ülevalt vasakult Instant message.Igatahahes mina teen nii....

Comment

mul on kah üks siuke kõrge..ehitasin kasti panin kõrge keskele ja 2x 80w 10 tollist KA'd kõrvale,küllalt normaalne heli tuli,originaal kondeka panin kah vahele ja kusjuures need KA'd hakkasid ennem kärsakat ajama kui see kõrge

Comment

huvitav, et seal lehel oli märgitud, et mängib isegi 25k välja ???
                  Muide filter võib koosneda ainult ühest kondest.1mkf sobib küll sellele.Vähemalt ei kärssa läbi.
                  muusika on kuulamiseks

Comment

Mis mõttes ühest kondest, ma ise tegin sellele tesit järku filtri vahele. Isegi passis on soovitatud teist järku..panin talle 6000Hz.

Comment

muidugi on kasulikum teist järku filter, aga mingid melodia kõllid(need piklikud kastid)tollel on 10gd34 otse ühendatud ja kõrgel on ainult1mkf konde vahel.Muidugi pole heli selle pärast suurem asi, aga oma ülesanade täidab kuidagi ära kah.
                      muusika on kuulamiseks

Comment

muidugi on kasulikum teist järku filter, aga mingid melodia kõllid(need piklikud kastid)tollel on 10gd34 otse ühendatud ja kõrgel on ainult1mkf konde vahel.Muidugi pole heli selle pärast suurem asi, aga oma ülesanade täidab kuidagi ära kah.
                        Selliste lahenduste juures on kaks võimalikku teed: A - odavus (enam tõenäoline) ja B - natural roll-offid klappisid (ja tundlikkused samuti) - see nüüd vähem tõenäoline variant, ehkki 10GD34 5 kHz ülepiiri ja 3GD2 piiatud 1 mF kondega võivad kah seda tähendada.
                        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

B - natural roll-offid klappisid (ja tundlikkused samuti) - see nüüd vähem tõenäoline variant, ehkki 10GD34 5 kHz ülepiiri ja 3GD2 piiatud 1 mF kondega võivad kah seda tähendada.
                          10GD34'l jah lagi 5000hz, sellel kasutatakse kogu sagedusriba ära. Ja ju siis on vaadatud,et piisab lihtsalt kõrgetele kondekaga alumise otsa piiramisest. Kusjuures nii jah väga lihtne kõlar. Häält ta nii teeb, mõnusat kah.

Comment

Atline, panin sulle instant messagesse midagi! Oled nõus?

Comment

Working...
                            X