Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
eh sul osade pildite adred vist valesti või midagi
ei tee lahti osasi pilte
ahjaa ja nagu ma su jutust seal aru sain siis ei tulnud sul selle õhu pilu tsentreerimnie välja ja kokku liimimne, mul sulle hea lahendus ( ise parajalt nussi näind nendega nüüd asi käpas ) kui huvitab siis küsi
Pilte ei näe sa sellepärast et url on sinu arvutist :P upi need pildid ikka netti ja siis pane õige neti adre neile
vale: file:///C:/My%20Documents/elektri%
20stuff/Image/20031224/1.jpg
õige: http://www.zone.ee/tuumik/6.jpg
Pilte ei näe sa sellepärast et url on sinu arvutist :P upi need pildid ikka netti ja siis pane õige neti adre neile
vale: file:///C:/My%20Documents/elektri%
20stuff/Image/20031224/1.jpg
õige: http://www.zone.ee/tuumik/6.jpg
ise tegin ühtedel vanadel 25GDN-idel sedasi et kui juba magnet oli tagant juba loksuma hakkand ja oli vaja kah ilusta ära tsentreerida see plaat mis käib korvi ja magneti vahele ja kokku liimida siis kasutasin EPO-t liimiseks ning seejärel kerisin kassarulllist ümber nn. pooli südamiku mingi hulga paberit ilusti, võib kasutada ka vana foto linti olen ise näinud, ning seejärel lükad selle plaadi peale tagasi ning siis ju tstntreerib iseennast ära, ning seejärel liimi vahele plaat peale siis paari kruustangidega surusin kokku ning tõmbasin selle paberi rulli vaikselt ära ning juba ööpäeva möödudes võtsin kõik ilusti lahti ja kõlar mängib siiamaani ilusti
loodan et said aru
[Kahjuks pole pildil näha mis on järgi jäänud eelmise omaniku "parandatud" mähisest] seda näeb
[75gd korv ja selle sees on juba 8gd membraan(nagu näha olen seda juba "tuunind")] ja seda näeb
ise tegin ühtedel vanadel 25GDN-idel sedasi et kui juba magnet oli tagant juba loksuma hakkand ja oli vaja kah ilusta ära tsentreerida see plaat mis käib korvi ja magneti vahele ja kokku liimida siis kasutasin EPO-t liimiseks ning seejärel kerisin kassarulllist ümber nn. pooli südamiku mingi hulga paberit ilusti, võib kasutada ka vana foto linti olen ise näinud, ning seejärel lükad selle plaadi peale tagasi ning siis ju tstntreerib iseennast ära, ning seejärel liimi vahele plaat peale siis paari kruustangidega surusin kokku ning tõmbasin selle paberi rulli vaikselt ära ning juba ööpäeva möödudes võtsin kõik ilusti lahti ja kõlar mängib siiamaani ilusti
loodan et said aru
Comment