Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Päris kihvt !Disainiksid ka mulle?Mu kõllid kaaluvad vähemalt 60 kilo.
lõdvalt, vaid tugevusarvutus ja piisava läbimõõduga toru vaja ja painutajat
aga pagan hind võttis alguses mõtlema. 10mm läbimõõduga toru oli vist mingi üle 40EEK/m (alused elementidest kallimad) ;D
Asi pole mitte materjalis,vaid disainis.Painutamise,keevitamise,treimise,freesimi se ja muu sihukesega saan hästi hakkama.Muide,kõlarid on valged ja nende välismõõdud on:500 x 620 x 870 mm
mingi 50mm terastoru kasutada siis?
aga kuna kõlarid sul nii kõrged on, äkki peaks siis hoopis mingit riputusmeetodit kasutama, sest see on väga valus kui need peaksid ümber kukkuma.
kui neile jalad disainida, siis tuleb masskese ka suhteliselt kõrgele ja alus tuleb lai
no masskeskmeks võiks olla 1/3 esipaneelist tahapoole.
Ise olen mõelnud,et jala kõrgus from bottom `till up on mingi 20 tolli.Mina valiks materjaliks kas ümar- või nelikanttoru seinapaksusega 5 milli ja profiiliga ümar 2 tolli või nelikant 50 x 30 millimeetrit.Kurat,disainivärk on mul kõrgkoolis õppimata asi.
disaini kursus ttü-s võetud, kuid ega sellest eriti mingit erilist tolku polnud isiklikult. peab järgima lihtsalt sellist tava, et asi oleks kasutajasõbralik.
Väga vinge disain! 5+ ! hakka või sinult tellima....
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Ei kuulu küll siia teemasse aga...See 10"valjuka tagamt vaates on näha, et tsentreerseib on mõlemalt poolt avatud.http://www.roundsound.com/systems/sub.htm
Kas sellel on mingi akustiline point sees või on lihtsalt konstruktsiooni värk?
Arvatavasti on tegu seda tüüpi valjukaga millel on kaks seibi - üks on näha ja teine on ikka seal kus ta olema peaks. Stabiilsuse huvides on 2 tükki siis.
Comment