Teade

Collapse
No announcement yet.

kas need sobivad omavahel?????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas need sobivad omavahel?????

woofer on 12 tolline king audio,midwooferid on 140w signatid,ja tweeteriteks on 240w osiod ja filtrid on kah signati omad kolmeribalised võimendiks on technics su 808.Kas nii tasub jätta??äkki on vaja mõni element ära vahetada tahaks paremat heli kui praegu :-/
    kõlarid ise on sellised:http://www.pilt.ee/photo/13110/197262/

Mulle see KA seal üldse ei meeldi, Signat ja Osio on tunduvalt paremast mastist valjukad kui KA - selle ma asendaks ntx Audese 10"ga.
    Kuid kõik on sinu vaba valik - kui leiad et nii sulle meeldib, siis jätagi.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

jap...see KA üks ka juba peaaegu läbi kah...nei on see viga et neil tulevad koguaeg mähise juurest need juhtmed lahti...koguaeg tinuta..sai need KA'd ostetud aasta jagu tagasi kui hakkasin ültse kõlllidega tegelema siis olin küll vaimustuses..et nii räige bass sellise raha eest..aga see mure on kah et kui vähe võimendist juurde keerad...kaob kõrgsagedus täielikult ja filtri kondekas akkab kärssama filter ise on C 3
      3 RIBA, 12dB/okt, tweeter protect. ja seda ka et see midwoofer hakkab sõna otseses mõttes paukuma kui bassi on normaalselt ja vähe kõvemaks keerata...kas viga on filtris või kõlaris?

Comment

Viga on ilmselt nii filtris kui ka kõlaris tervikuna - sul on ostetud jubinad ja siis asjad kompotina kokku pandud, ehkki nii ei ole üldse mõistlik teha. Filter tuleks ümber teha, kuna C3 filter Signatilt on hoopis muude valjukatega sobitatud.
        Vali omale uued bassivaljukad välja, küll selle filtri kah tööle saab.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

jap need said põhimõtteliselt ostetud nii et sain poodi ja 10 minuti pärast tulin olid olemas a mida ma sinna panen mul bassikakasti auk 12 tolline ju ja tahaks vähemalt mingi üle 200w saada a eriti palju ei taha kah plekkida Äkki kuskilt kasutatud keegi teab???

Comment

muidu sul see systeem mis sul on on hea vaikselt kuulamiseks...... aga jah bass kaob kusagile seal ruumis sul 2ra.. ??? muidu norm kõlarid aga jah KA-d on kyll varsti kas prygimäe lax või lihtsalt mulle õhkkõlaritex :P :P
            <span style=\'colorrange\'>ostaks midagi.....</span>

Comment

Äkki räägid meile kah, misasjad need õhkkõlarid on ? ;D
              kris@andmevoog.eu

Comment

saa aru meie keeles nagu me nimetame seda nagu sellel musakeskusel on woox :

Comment

saa aru meie keeles nagu me nimetame seda nagu sellel musakeskusel on woox :
                  ehk siis õige nimetusega passiivradiaator.

Comment

Olen jälle targem ;D :lol:
                    kris@andmevoog.eu

Comment

saa aru meie keeles nagu me nimetame seda nagu sellel musakeskusel on woox
                      Kas poleks mitte kõigile lihtsam, kui asju kohe õigete nimedega nimetada? Jääks ära tüütu seletamisprotseduur, oleks veidi lihtsam asjasse süveneda.

Aga probleemi kohta niipalju, et kui sul need KA kastid on keskmiste/kõrgete kastist eraldi, siis müü need maha ja tee uued kastid ntx Audese 8" või 10" valjuka jaoks ja asi ants.

Comment

njap seda ma mõtlengi a mul isa rääkis siin midagi püramiidkastidest v midagi ruum kus need on küllalt suur kah et sinna head heli saada mida veel tuleks lisada kõlaritest v midagi ? ? ?

Comment

[quote]
                          Kas poleks mitte kõigile lihtsam, kui asju kohe õigete nimedega nimetada? Jääks ära tüütu seletamisprotseduur, oleks veidi lihtsam asjasse süveneda.

jah saan aru,aga ma ple veel nii tark kui mõni siin :-/ saage sellest kah aru

Comment

Siis võix mõne kohapealt niikaua tasa olla, kuni vastava termini enda jaox leiad. Meil kõigil sellevõrra kergem.
                            kris@andmevoog.eu

Comment

a kas siuksed woofrid sobivad selle filtri vahele...mul on seal ju 12* auk kastis??

Comment

Working...
                              X