Tekis siis huvi kuidas fiberglass kastidel just se õige liitrite kogus välja arvutatakse.
Teade
Collapse
No announcement yet.
fiberglass kast
Collapse
X
-
Vs: fiberglass kast
Oleneb kujust, kui tavavalemitega välja ei vea tuleb ilmselt midagi sisse kühveldada. Koguse mõõdad kas ennem või pärast ära. See on siis kui kast valmis, millest pole ilmselt kasu. Kui tead täpselt kulunud materjali pindala peaks ka tuletada saama. See on minu arvamus.Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!
-
ja lõpuks on mahu kontroll veega täitmine:kinnise kasti puhul näitab ka hermeetilisust...
solid edge 3D-s peaks selline võimalus olema, muudes CAD progedes ka, vist, mida zoxley soovitas...Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Comment
-
Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitustPenoplastile lase peale etrit või atsetooni: vajub kokku nagu kevadine lumi.
Comment
-
Esmalt postitatud priiit poolt Vaata postitustplaanis oleks ehitada midagi sellist http://www.youtube.com/watch?v=G8cz_5eP81U
Comment
-
Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitustMiks ta küll seda peaks tegema? Mul on ju kirjas, et fooliumiga tuleb katta....minupärast kasvõi teibiga kui tahab.
Eks ikka sellepärast et ise te soovitasite ju pärast penoplast välja urgitseda. Palju lihtsam on urgitsemise asemel valjuka aukudest atsetooni või nitrolahustit vms sisse valada. Penoplast lihtsab sulab kokku. Ühesõnaga ei pea urgitsema
Comment
-
Esmalt postitatud priiit poolt Vaata postitustoleks soov ikka teada kuidas liitreid arvutadaKeegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.
Comment
Comment