Teade

Collapse
No announcement yet.

fiberglass kast

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

fiberglass kast

Tekis siis huvi kuidas fiberglass kastidel just se õige liitrite kogus välja arvutatakse.

Vs: fiberglass kast

Oleneb kujust, kui tavavalemitega välja ei vea tuleb ilmselt midagi sisse kühveldada. Koguse mõõdad kas ennem või pärast ära. See on siis kui kast valmis, millest pole ilmselt kasu. Kui tead täpselt kulunud materjali pindala peaks ka tuletada saama. See on minu arvamus.
    Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Ilmselt tehakse kastid siiski arvutis mingis 3D programmis valmis, mis arvutab ruumala ise ära Kõlariehitajal jääb üle vaid ekraanilt numbreid maha lugeda ning vajadusel kasti kuju muuta ning teha ruumala parajaks vms...

Comment

ja lõpuks on mahu kontroll veega täitmine:kinnise kasti puhul näitab ka hermeetilisust...
        solid edge 3D-s peaks selline võimalus olema, muudes CAD progedes ka, vist, mida zoxley soovitas...
        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Teed penoplastist kasti sisemahu valmis....mõõdad selle mahu veega ämbris ära...katad fooliuimiga ja kleebid klaasriidega üle.....pärast urgitsed peno tükk haaval välja.

Comment

Penoplastile lase peale etrit või atsetooni: vajub kokku nagu kevadine lumi.

Comment

plaanis oleks ehitada midagi sellist http://www.youtube.com/watch?v=G8cz_5eP81U

Comment

Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitust
                Penoplastile lase peale etrit või atsetooni: vajub kokku nagu kevadine lumi.
                Miks ta küll seda peaks tegema? Mul on ju kirjas, et fooliumiga tuleb katta....minupärast kasvõi teibiga kui tahab.

Comment

Esmalt postitatud priiit poolt Vaata postitust
                  plaanis oleks ehitada midagi sellist http://www.youtube.com/watch?v=G8cz_5eP81U
                  Sellise kasti jaoks on parem fliisi ja mdf rõngastega teha nagu videoski näha. Fliis imab endasse väga palju epoksiidvaiku ja annab ise juba samapalju jäikust kui ~2 kihti klaasriiet vaiguga. 90% auto ustekastidest tehakse sellel teel. Arvan et fliis + 5-7 kihti on sellise kuju ja valjuhääldi läbimõõdu juures piisavalt jäik.

Comment

oleks soov ikka teada kuidas liitreid arvutada
                    selel olen ma endale juba ammu selgeks teinud kuidas neid kaste valmistata

Comment

Saada joonised ps'i, milline sul see kast tuleks, ma panen ta SolidWorksi, saan ruumala teada.

Comment

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
                        Miks ta küll seda peaks tegema? Mul on ju kirjas, et fooliumiga tuleb katta....minupärast kasvõi teibiga kui tahab.

Eks ikka sellepärast et ise te soovitasite ju pärast penoplast välja urgitseda. Palju lihtsam on urgitsemise asemel valjuka aukudest atsetooni või nitrolahustit vms sisse valada. Penoplast lihtsab sulab kokku. Ühesõnaga ei pea urgitsema

Comment

Selge, vabandan oma pikaldasuse pärast, Arvasin et taaskord iroonia. Mõte hea. Sulab ta tõesti väga paljude lahustitega.

Comment

Teed kasti valmis aga ilma põhjata ja pisut kõrgema ja valad soovitud koguse vett sisse ja siis vee horisondi järgi märgid põhja peale. Nii saad ka põhja suvalise nurga all teha.
                            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud priiit poolt Vaata postitust
                              oleks soov ikka teada kuidas liitreid arvutada
                              Kasti ruumala = pikkus x laius x kõrgus. Elementaarne matemaatika.
                              Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Working...
                              X