Teade

Collapse
No announcement yet.

Valjuka andmed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Valjuka andmed

Hommik

Tahaks võimendusele aktiiv crossi ehitama hakata aga takerdusin probleemi otsa - valjuka andmed puuduvad.
    Äkki keegi tark oskab öelda kus kohalt võiks järgnevate valjukate andmeid leida (või äkki keegi teab neid andmeid):
    Need peaks vene tähed olema aga kuna klaviatuuril pole siis püüan kuidagi asendada.

GD3030-1 (TU 205 RCFCR 08.540-83) 60W - see on mingi 90 aastate alguse vene kesksagedus. Diameeter umbes 12 tolli

25-GDN-4 see peaks mingi kesksagedus või midbass olema. Pärineb vene kinokõlaritest. Tootmisaeg teadmata. Diameeter umbes 15 tolli

Viimane on OSIO 450B (order 2662) pärineb väidetavalt Hollandist. Tootmisaeg nii 90 algused. 15 tolli ja 300W.
    Väidetav sagedusvahemik 22 - 3000 Hz. See viimane on küll väga kaheldav vahemik.

Külasta Ergoh pildialbumit!
    http://www.pilt.ee/valjukad
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Nende piltide hulgas kyll yhtegi tuttavat hääldit polnud???

Comment

Sinu probleem jääb natuke segaseks - mida sa üritad krossida? Subbakat tahad teha või hoopis 2/3 ribalist aktiivribadega kõlarit?
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Üritan ühes bändikas heli kuidagi moodi käima saada.
          Sellel rahval kes seal proovikas saagimas käivad loomulikult
          mingeid miljoneid pole ja kõik tuleb ise leiutada.
          Tegemist on rohkem sellise PA süsteemiga ja selle kvaliteedi
          värgiga mida kõik siin foorumis taga ajavad ta nii kokku ei lähe.
          On vene pult (suur Elektroonika ja Vostok) neli BC klassi võimu (translatsioon) ja mõned õnnetud valjukad. Pieso kõrged, vene keskribad (mida üleval kirjeldasin) ja Osio bassid (kahjuks auto audio). Tahaks bassi ja keskmise vahele aktiiv crossi ehitada. Enne kui midagi kokku keevitama hakata oleks valjukate andmeid vaja. Siis teaks täpsemalt mis sageduse pealt lõigata.
          On kellegil äkki mingeid muid ideesid (jätaks need välja et "mine osta korralik cross või valjukad").

Comment

Vene saitidelt leiad kindlasti nende kohta midagi, pead ainult vene tähti ja nr. kasutama, sealt vaatad takistused, sageduseala jne . ära ning hakkad projketeerima.Pole ise aktiivi teinud, rohkem ei oska öelda.Kas need 15tollised teevad head matsu, mul endal paar 4A-32, mis mõeldud ka rohkem kesksagedusele(45-14000), aga kõva häält teevad küül, kuigi jah, bassi jaoks nad pole meõldud!

Comment

Kui sa mõtled neid 15 tolliseid Osio raame siis nende tundlikus on kyll allapoole igasugust arvestust. Mingit häält nad teevad aga mitte sellist nagu ootaks.
              Aa kui sa mõtled neid 15 tolliseid vene kino valjukaid siis need on vägagi kummalised olevused. Mängivad nagu midagi keskriba ja bassi vahepealset ilmselt pole kast kah nende jaoks õige (ruuporid).
              Kõige ilusamini laulavad need 12 tollised.

Comment

Vene saitidelt leiad kindlasti nende kohta midagi, pead ainult vene tähti ja nr. kasutama, sealt vaatad takistused, sageduseala jne . ära ning hakkad projketeerima.Pole ise aktiivi teinud, rohkem ei oska öelda.Kas need 15tollised teevad head matsu, mul endal paar 4A-32, mis mõeldud ka rohkem kesksagedusele(45-14000), aga kõva häält teevad küül, kuigi jah, bassi jaoks nad pole meõldud!
                mis sa räägid??et mingi 4A-32?mul vict samad asjad, et seisab praegu üks kapi peal, aga sellel oli see silt oli pooleldi ära rebitud ja ei teadnud selle kohta midagi, aga nii palju mina lugesin sealt välja, et mingoi 12w ja 15oomi...ma ei tea kas see nii ka on..võibolla ma räägin ka mingitest muudest valjukatest :-/

Comment

oda, aga kõrgete sageduste jaoks siis ei jätkugi midagi vä?see 12 mängib suht kõrgele küll, aga sisinast tuleb kindlasti puudu.
                  Too 25 gdn 4 on mul ondal ka olemas(krt kas ikka on seesama.Mul on 16 oomine mingi kinokas.15")On tõesti kahtlane asi. ???Tundlikkus on 4an-32 tunduvalt parem ja üldse on viimane igatpidi üle.Noh 15" sobib anult keskpassi mängima.Muud sealt ei tule.
                  OSIO 450B on sul neid rohkem kui üks?Põhimõtteliselt võiks ju nendest supaka teha.
                  Triangel müüb(vähemalt kunagi müüs) 4an-32 hulgi.Mina ostaks neid mingi 4-8 tk.Ehk siis 2-4 ühte kasti.Ple mingit filtrit ega muud jama.Ainult limitter kuluks ära(oskamatu pillidega/mikritega ümberkäimine+võimas võimendi0läbilastud kõlarid) ja need osiod kasutaks madala otsa juures ära.
                  muusika on kuulamiseks

Comment

Jah olen nii nende 15'' kinodega kokku puutunud, oli 2tk. müüsin maha, nad ei talunud eriti võimust kuigi matsu noh, natuke tegid. Polnud õige kast ka. Tesla omad on etemad..need 12'' 4A32 on üsna head, palju bassi ei talu, kui bassid vähe maha keerata(poole peale), siis on lärmi kui palju. Kõrgeid jääb puudu, kuna mängivad vaid 14 000, proovisin neid ühe ruuporiga, mis teoreetiliselt mängib ka 14000, tegi hoopis paremat soundi kokkuvõttes. Kahjuks neid mul niipalju pakkuda enam pole(võibolla 2tk, saaks maha müüa). Ise teen nendest ka kastid(2tk kasti+kõrged).Neid peavad vene kutid üldiselt väga headeks(parimateks?) vene suurteks valjukateks. Hea naturaalne heli on.Geenius sul õige valjukas!
                    Tuumik, kas sul mingit limitteri skeemi pole pakkuda?

Comment

basskitarrile need 4a32 sobivad, või on bassisagedused juba nii madalad, et sound hakkab hapuks minema nendest kõlaritest?

Comment

Geenius sul õige valjukas!
                        Tuumik, kas sul mingit limitteri skeemi pole pakkuda?
                        Mis mõttes õige valjukas....kui aus olla mul ei ole sellega midagi teha...ma ei ole eriti huvitatuv vähesest bassist :P...ei hakka uut teemat tegema, aga ütlen siis, et kui kellelgi on huvi selle ühe 4A-32, siis võin pakkuda

Comment

limitteri skeemi pole.Pole uurind.Kardan, et selle ehitamine on juba poole arvuti üles ehitamine.
                          4an-32 sobib basskitarrile küll.Parem oleks kaks tükki.Low bass maha ja tuleb häält välja küll.Basskitarrile polegi madalat bassi vaja.(juhul kui pole pill häälestatud madalamale)
                          muusika on kuulamiseks

Comment

25gdn-4 on tõesti 16 oomi ja võimsus midagi 25w traadid mis poolile lähevad on nii peenikesed et vaata 2x enne kui näed.
                            Aa kas siis kellegil pole selle jaoks mingeid andmeid.
                            Keegi otsida ka ei viitsi? Mul jääb vene keelest vajaka ja klavituuri ka pole.

Millised need 4A32 välja näevad? Mis andmed?
                            Mis hinnaga neid müüaks ja kui palju pakkuda oleks?

Bass kitarr tahab ikka tõsist suurt ja võimast valjukat saada - eeldusel et pilliga ikka mängitakse. Juhul kui midagi Funcky taolist mängitakse siis peaks üldse supaka taoline olema.
                            Kui korralik bass kitarr soolot mängib siis tavaliselt sitema saali laest tükke kukub.

Comment

Basskitarri valjukaks sobib hästi kõrge resonantsi sagedusega valjukas.Olen testind mingit peavy passivõimu.12".Ega ta nii madalale ei mängigi.Tähtis on rõhk.Oleneb mis bänd peale lasta.Kui mingid punkarid peale lasta sis tuleb mingi loolikindelvariant välja mõelda.
                              4an-32 on 12" topeltkoonusega.Pappäärega.Kuskil netis olen pilte ka näind. ???Krt aeg saab otsa.Pean minema.
                              muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                              X