Teade

Collapse
No announcement yet.

Valjuka andmed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

No tore on. Aga palju sul neid on - kui siis tahks ikka paari ja mis rajoonis see hind võiks hõljuda.

Comment

http://www.zone.ee/avalikftp/heliv%e4rk/mu.../valjukad.JPG?2

http://www.zone.ee/avalikftp/heliv%e4rk/mu...a/4A-32-2.JPG?2
      Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
      www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

hetkel pani juhe kokku(nagu tavaliselt, pika jutu peale) aga kas sis 4an-32 on sama millest mina rääkisin (4A-32) või ma sain jälle millegist valesti aru...aga kui on huvi siis mul yx ainus ongi....ja no väga palju ma ei taha....mingi 30 või 35eeku võibolla...

Comment

Jah need on ikka üks ja sama valjukas. Mis seisus see valjukas sul on, et nii odavalt müüd. Ma enda omad sain muidugi uued ja selletõttu oli ka hind 10x kõrgem.4A-32 on siis jah pappäärega (45-14000hz),15om,95db, rohkem ei tea midagi. Ise olen mõelnud panna valjuka kohta kusagil 60-75L kast.

Muide see link ei tööta?!

Comment

no odav jah, aga kui tahad võin hinda tõsta ....aga endal ei ole sellega mitte midagi teha..natuke liiga vähe võimsust ja sellel on ka klemmid puudu, et ainult juhtme otsad väljas, aga muidu on korralikud, mingeid vigastusi ei ole

Comment

Leiaks paarilise ka siis võtaks kohe ära. Paneks soolo pillile järgi. Mul on ilus liimpuidust kast ka ootamas aga sinna läheb selliseid 2 tk.

Comment

Mis hinnaga sa oled nõus ostma, mina alla 350.- ei müü(uued!!!). Ühe vast saaksid.

Comment

Tanel tõstab meid varsti teise kohta.  ;D
                  Miks Sa kahte ei taha ää anda?
                  Aa ma pakun Sulle selle eest 300 ja kohe.
                  (Mul ei jää muidu raha selle teise jaoks).

Comment

No, vaatab...ma pean ennem vaatama, kas mul on üle.Neid on üsna palju!

Comment

Working...
                    X