Teade

Collapse
No announcement yet.

Tundmatud valjukad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Jah, sul need graafikud enam-vähem ühesugused. Ma siiski kahtlen selle asja väärtuses, pealegi ei peaks kõrgsagedus madalaid mängima!!!See helikaart, mis sul on on ka oma sagaduskara poolest paras prügimäele visata. Mul ei olnud mingit mikrofoni ja sain ikkagi graafikud???Mida ta siis mõõtis...

Comment

Jah, sul need graafikud enam-vähem ühesugused. Ma siiski kahtlen selle asja väärtuses, pealegi ei peaks kõrgsagedus madalaid mängima!!!See helikaart, mis sul on on ka oma sagaduskara poolest paras prügimäele visata. Mul ei olnud mingit mikrofoni ja sain ikkagi graafikud???Mida ta siis mõõtis...
      hehh, tegin väikese vea, kõrgsageduse all mõtlesin täisriba elemente, mis komplektis on, seega tulevad ka madalad esile.
      helikaardi kohta peaks selle graafiku pealt küll suhteliselt vähe inffi saama, pigem on viga klappide kasutamises (kasutan soundblaster extigyt).
      kui sul mikrit ega klappe arvutil küljes polnud, siis said mingi suvalise müra oma graafikule. paned äkki mõne pildi oma graafikust?
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

No kuidas ma pilti muidu siia saan panna, kas pean kusagile üles laadima?

Comment

laed pildi kuhugi üles ja siis foorumi kood on kirjas siin.
          võid ka lingile viidata, kus pilt on
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
          X