Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Niisiis sain ühe materjali mingi väga õhuke kui nt elekroonilisi seadmeid ostad keritakse ühe õhukese valge asjaga üle et oleks põrutuskindel vn. Noh mõtlesin et see peaks siis sobima nägin youtubes ka ühte tüüpi sama materjaliga kõlarit korda tegemas. Mõtlesin et piisab kah siis nendele. Ja tulemus on supper ! Madalaid mängib natuke paremini. Paar pilti kah siis : --
Parempoolse tegin siis esimesena, nagu õeldakse et esimene läheb natuke ikka aia taha. Noh tuli natuke imelik aga töötab ilusti. Teine tuli juba paremini välja.
viimati muutis kasutaja lejutaja; 19 February 2011, 20:53.
Põhjus: Pildid olid liiga koos :D
Ma mõtlesin et jätan need parandatud niikauaks nendesse kastidesse kui ma uued sinna murtsen. Pärast vaatab vb teen nendele ka kastid mis ma ära parandasin.
viimati muutis kasutaja lejutaja; 20 February 2011, 10:25.
Nrgy, vaata see sinu tehtud bassikas . Noh sellel ütlesid juhtmed üles mis lähevad traatide külge . Noh hakkasid vaikselt pooleks minema. Ma panin need uued nüüd aga ennem ma seda kokku ei pane kui ma teada saan kust saaks uue lõdviku. Selle lõdvik juba liiga vana ja kulund tuleks uus asemele panna, kas sul on mõnda lõdvikut mis kuulub sellele bassikale või tead kust saaks osta ?
Lõdvikuid ei vedele ühtegi. Oleksid võinud ikka need ära võtta: http://www.parts-express.com/pe/show...number=260-920. Üks oleks veel tagavaraks jäänud.
Need sukad seal olid vanad jah, selle bassika sain olid juhtmed otse sukkade küljes, ilma klemmita. See klemmliistust pistik mis ma panin tõmbas nad suhteliselt pingule. Ja nagu ennem mainitud see UP010 + Y7101 teeb sellise amplituudi valjukatesse, et isegi hästi vastu pidanud.
Mähis ja kõik muidu supakal super korras, ja muidu lätistab see supakas niimodi aknaid et vähe pole Kuigi ma olen tähele pannud et kui ma punase peale lasen siis supaka mähis läheb hästi õrnalt soojaks.
Ma mõtlesin muidu seda lõdvikut mis mähise juures
viimati muutis kasutaja Scott; 04 March 2011, 06:10.
Põhjus: kokku
Sai ka siis natuke eluvaimu vanadele elementidele sisse puhutud. Kuna porolon laguneb nagu ka teistel siis sain sõbralt idee vahetada teise kõlari kummimembraani vastu. Doonoriks läksid need. Olen tulemusega rahul, kui nüüd mingid kastid ka ümber saaks oleks väga viis. Mõni pilt ka.
Elementide puhul on tegemist 10gd-38(aga põhimõte on sama mis teema algatajal).
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.
Comment