Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem kahe 10GDS-2-4 kõlariga (10ГДШ-1)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Probleem kahe 10GDS-2-4 kõlariga (10ГДШ-1)

Vaat ei ole SÜG omasid näinud, sest pole seal käinud. On`s kasutusel seal need muidu? Kui ei võiksid endale küsida.
    Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

kui ma ei eksi siis mingi 4 kuud tagasi vahetati need uute vastu ära. Ma ei tea vb peaks tõesti vaatama minema.

Leidsin sellise video siis http://www.youtube.com/watch?v=ybFsh...eature=related
      Seal ka need samad elemendid nagu näha seal on ka need ääred vahetatud mingi riidest teibi vastu vms.
      viimati muutis kasutaja Scott; 20 February 2011, 03:24. Põhjus: kokku

Comment

Andmeid valjukatest: http://www.evita.lt/en/det-15902-product.html

Comment

Niisiis sain ühe materjali mingi väga õhuke kui nt elekroonilisi seadmeid ostad keritakse ühe õhukese valge asjaga üle et oleks põrutuskindel vn. Noh mõtlesin et see peaks siis sobima nägin youtubes ka ühte tüüpi sama materjaliga kõlarit korda tegemas. Mõtlesin et piisab kah siis nendele. Ja tulemus on supper ! Madalaid mängib natuke paremini. Paar pilti kah siis : Click image for larger version

Name:	_2194963.jpg
Views:	1
Size:	33,0 KB
ID:	865618 -- Click image for larger version

Name:	_2194965.jpg
Views:	1
Size:	31,8 KB
ID:	865619
          Parempoolse tegin siis esimesena, nagu õeldakse et esimene läheb natuke ikka aia taha. Noh tuli natuke imelik aga töötab ilusti. Teine tuli juba paremini välja.
          viimati muutis kasutaja lejutaja; 19 February 2011, 20:53. Põhjus: Pildid olid liiga koos :D

Comment

Ma mõtlesin et jätan need parandatud niikauaks nendesse kastidesse kui ma uued sinna murtsen. Pärast vaatab vb teen nendele ka kastid mis ma ära parandasin.
            viimati muutis kasutaja lejutaja; 20 February 2011, 10:25.

Comment

Nrgy, vaata see sinu tehtud bassikas . Noh sellel ütlesid juhtmed üles mis lähevad traatide külge . Noh hakkasid vaikselt pooleks minema. Ma panin need uued nüüd aga ennem ma seda kokku ei pane kui ma teada saan kust saaks uue lõdviku. Selle lõdvik juba liiga vana ja kulund tuleks uus asemele panna, kas sul on mõnda lõdvikut mis kuulub sellele bassikale või tead kust saaks osta ?

Comment

Lõdvikuid ei vedele ühtegi. Oleksid võinud ikka need ära võtta: http://www.parts-express.com/pe/show...number=260-920. Üks oleks veel tagavaraks jäänud.
                Need sukad seal olid vanad jah, selle bassika sain olid juhtmed otse sukkade küljes, ilma klemmita. See klemmliistust pistik mis ma panin tõmbas nad suhteliselt pingule. Ja nagu ennem mainitud see UP010 + Y7101 teeb sellise amplituudi valjukatesse, et isegi hästi vastu pidanud.

Comment

Mähis ja kõik muidu supakal super korras, ja muidu lätistab see supakas niimodi aknaid et vähe pole Kuigi ma olen tähele pannud et kui ma punase peale lasen siis supaka mähis läheb hästi õrnalt soojaks.

Ma mõtlesin muidu seda lõdvikut mis mähise juures
                  viimati muutis kasutaja Scott; 04 March 2011, 06:10. Põhjus: kokku

Comment

Vat ei ole.

Comment

Kahju :S aganoh siis ma pean supaka uuesti kokku panema

Comment

Sai ka siis natuke eluvaimu vanadele elementidele sisse puhutud. Kuna porolon laguneb nagu ka teistel siis sain sõbralt idee vahetada teise kõlari kummimembraani vastu. Doonoriks läksid need. Olen tulemusega rahul, kui nüüd mingid kastid ka ümber saaks oleks väga viis.
                        Mõni pilt ka.
                        E
                        lementide puhul on tegemist 10gd-38(aga põhimõte on sama mis teema algatajal).
                        Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Mul oleks pakkuda vähekasutatud 10GD38 -2Tk korralikud,kui huvitab.

Comment

Working...
                          X