Teade

Collapse
No announcement yet.

S-150

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    S-150

    Tervist! Sai soetatud Radiotehnika s-150ned ja ka kohe mõned vead, nimelt kesk- ja kõrge regullnupud ragisevad. Sai sisse ka piilutud, bassi elemendi juhtme otsas olev klemm oli ka lahti, et siis soov oleks kõik korda teha. Siit foorumist uurisin, et tuleks kõlarisisesed juhtmed välja vahetada ja vatiini värki ka vaadata. Ehk soovitate, mida täpselt peale hakata nende kõllidega? Muidu väga heas korras.

    Ja veel - kuidas kõlari takistus ära mõõta? Mul võimendi, mis alla 8oomi ei kannata (Sharp sx-8800)

    Tänud ette. Mõned pildi kah.
    Lisatud failid
    viimati muutis kasutaja Scott; 14 m 2011, 03:42. Põhjus: Lisatud kirjavahemärke loetavuse parandamiseks!

    #2
    Vs: S-150

    Kontrolli kõik elemendid üle, et ei oleks krabinaid ja midagi kahtlast. Kõlarite takistus on neil ikka tavaliselt kasti peal kirjas. 8Ohm peaks olema, kui ei eksi ja teisi versioone ka ei leidu. Testriga saab takistuse ära mõõta, aga siis arvesta et see ei ole kunagi täpselt 8, vaid ikka natukene pluss/miinus mõned ühikud.
    Nuppude ragin tuleb potekatest, need ilmselt kas vanad või lihtsalt mustad, seega tuleks nad lahti võtta ja ära puhastada. Tuleks lasta neile elektroonika puhastamiseks mõeldud spreid vahele ning siis liigutada teda ühest otsast teise mitu korda, et sodi välja tuleks. Kui kõlarid kõlavad hästi, siis ilmselt ei ole vaja neid näppima hakata, sest kaablite vahetus ja vatiini lisamine vaevalt nii väga suurt efekti annavad, kui aga aega on üle, siis miks mitte. Kui upgrade tahta, siis tuleks kogu filter ümber ehitada paremate komponentide peale, aga kas seegi ennast ära tasub antud mudeliga. Kui mainisid, et kusagilt mõni klemm lahti ja hästi ei püsi küljes, siis oleks ehk hea mõte kaabel otse elemendi klemmi külge joota, et oleks korralik ühendus garanteeritud.

    Comment


      #3
      Vs: S-150

      Raginaid võivad tekitada ka viletsad ühendused, seega näpitsad kätte ja pinguta neid liiteklemme, kuigi jah nagu eelmisest vastusest lugesid, siis kindlam on joota. Kui keegi ei ole seda filtrit juba modifitseerinud, siis vähemalt minuarust on võrreldes teiste S-90 -ne mudelitega see kõige õnnestunumalt tehtud, seega arvan, et seal ei ole vaja midagi käppida. S-150 peaksid olema 8 oomised, seega sinu võimendiga ühendamisel probleeme ei tohiks olla. Sa võid ju, kui viitsimist on, kasti küljed seestpoolt mingi vatiiniga ära vooderdada.

      Comment


        #4
        Vs: S-150

        kas valjukate plussid miinused on ka olulised mis filtrist väljuvad tundub et keegi on kallal käinud,ehk saaks keegi ühendamisel abistada või leidub skeemi

        Comment


          #5
          Vs: S-150

          Kas sind on Google'ist välja visatud? Skeem DJVU formaadis on siin.
          Minu DIY blogi
          <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

          Comment


            #6
            Vs: S-150

            sain kõllid jonksu,heli on muusikakeskusest kõvasti etem nii et tänud foorumile ja neile kes sõna võtsid.

            Comment

            Working...
            X