Teade

Collapse
No announcement yet.

vene valjukatest tuba :D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Njah... Oleksid sul sis need kõlaridki ilusa välimusega,aga nad näevad välja nagu oleks tõesti TUUMASÕJA üle elanud.. Tegelt TUUMATOAS juhtub kõike  

Comment

kle jah...egas hakkangi lähiajal välimusele kah rohkem tähelepanu pöörama...enne aga oean supaka valmis tegema s90 bassist..täna võtan arvatavasti käsile ;D
      mida sa lohh vahid

Comment

kle jah...egas hakkangi lähiajal välimusele kah rohkem tähelepanu pöörama...enne aga oean supaka valmis tegema s90 bassist..täna võtan arvatavasti käsile ;D
        Milleks sull sinna supakat on veel vaja!!!??? Varsti sured oma toas ara!!

Comment

Eks igaühel läheb see aeg ükskord üle.See passi tagajamine.Kunagi oli endalgi selline suhtumine, et passi ei saa olla liiga palju ;DPraegu on mul üks supakas sõbra pool ja toa nurgas seisab kah nukralt nurgas.Paar passi tekitajat seisab veel kuskil toa nurgas niisama.Ja kui musa kuulan, siis ma kuulan sellise valjusega, et oleks paras kuulata.Ei pea kõrva kilesid tampima.Konkreetselt minu puhul siis 10w võim ja hea kõlar....ja täiesti piissab
          muusika on kuulamiseks

Comment

Eks igaühel läheb see aeg ükskord üle.See passi tagajamine.Kunagi oli endalgi selline suhtumine, et passi ei saa olla liiga palju Praegu on mul üks supakas sõbra pool ja toa nurgas seisab kah nukralt nurgas.Paar passi tekitajat seisab veel kuskil toa nurgas niisama.Ja kui musa kuulan, siis ma kuulan sellise valjusega, et oleks paras kuulata.Ei pea kõrva kilesid tampima.Konkreetselt minu puhul siis 10w võim ja hea kõlar....ja täiesti piissab
            Jep, kõik ajavad passi taga - loomulikult, pass peab õige olema.

Ma ei hakka oma täpset arvamust sellest kõlarite hunnikust välja ütlema, see ei kannata trükimusta - aga nagu öeldud, kui omanik rahul on, ja oma vaimustust teistele peale ei suru, siis on kõik korras.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

kõike seda toidad Brigiga :
              ikkagi oli küsimus tuuma_tuba'le kas ainult ühe birg'iga

Comment

jah, lööb pahviks, peaasi muidugi, et endale meeldib, aga kas sa ei arva, et võiksid sellest värgist kõigest lahti saada ja osta mingid võimsamad põrandakõlarid ja subwoofri ? - esiteks hoiaksid juba oma toa väheseid kuupmeetreid kokku ja heli kvaliteedis võidaksid kah.

Comment

ei toida seda kõike brigiga...brigil ple niipalju jaksu ;D
                  mida sa lohh vahid

Comment

Vähemalt oleksid võinud tolmukuplid välja imeda tolmuimejaga.

Comment

Vähemalt oleksid võinud tolmukuplid välja imeda tolmuimejaga.
                      kas tolmuimeja liiga ei või teha kui on veel vana kõlar kah???

Comment

Paned tolmuimeja väiksema võimsuse peale ja siis ei tohiks midagi hullu juhtuda.

Comment

niisiis..sain oma toa valmis enamvähem...koosneb siis 5xs90 kõllidest + 1 millel ple veel kasti..aga lähipäevadel tuleb..siis 2xs30 ja siis ühest midbass kõllisthttp://www.hot.ee/rainx666/tuuma_tuba.htm
                          täiega lahe ;D;D;D mulle täiega meeldib :P
                          kui palju sul see kokku maxxma läx ? kust said need kõllid ?

Comment

v2ga r2ige ;D mitu võimu sul sis seal vahel on?

Comment

mitu võimu sul sis seal vahel on?

Oli juba jutuks ju et üksainumas Brig!
                              Minu kodukas

Comment

Oli juba jutuks ju et üksainumas Brig!
                                Loe teema-alustaja postitust:

ei toida seda kõike brigiga...brigil ple niipalju jaksu
                                Samas ka küsimus sis,et millega toidad seda kõike..?

Comment

Working...
                                X