Teade

Collapse
No announcement yet.

vene valjukatest tuba :D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

vene valjukatest tuba :D

niisiis..sain oma toa valmis enamvähem...koosneb siis 5xs90 kõllidest + 1 millel ple veel kasti..aga lähipäevadel tuleb..siis 2xs30 ja siis ühest midbass kõllist
    http://www.hot.ee/rainx666/tuuma_tuba.htm
    mida sa lohh vahid

see tekst miz seal lingi all on on vana tuuma toa oma..lähiajal muudan ära
    mida sa lohh vahid

Comment

kõike seda toidad Brigiga :
      Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
      www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Ja kuda su tuba kõlab siis? Kõrvadele ei hakka? ;D
        TFK Audio
        #tfkaudio
        http://www.facebook.com/tfkaudio/
        http://tfkaudio.blogspot.com/
        - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Mida kõike siin ka näha saab
          Natuke liiale pole läinud?
          Kuidas heliga lood ka on?

Comment

ma palun praegu jumalat, et keegi teine hull(!!!) sellise mõtte peale ei tuleks. vabsjee. mis sellise ürituse mõte on? kuna "tuba" koosneb enamasti s90 kõlaritest, siis kvaliteedi unustame ära. või äkki on tuba hirmussuur ja korraldad seal mingeid reive. aga siis muretse juba PA kõlarid pigem. või on see lihtsalt lahe? ei kurat. ma ei tea :

Comment

paris lahe kui sulle kvaliteet pole tahtis =) aga kas toidad koike seda ainult uhe voimendiga???

Comment

APPI! Mis krdi lollusi mu silmad nägema ja kõrvad kuulma peavad!
                Peaasi, et omanik ise rahul on, muu pole tähtis.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

kle jah...ja tuba ple üldse suur...väike tuba...mingi 2m kõrge..5m pikk..3m lai ;D
                  mida sa lohh vahid

Comment

kle jah...ja tuba ple üldse suur...väike tuba...mingi 2m kõrge..5m pikk..3m lai ;D
                    KGB tahaks selles toas kindlasti välisriikide spioone piinata.

Comment

Ja seal teed selliste asjadega mürglit Mul tuba mingi 20-25 ruutu tuba ja juba sinna piisab (minu jaoks) neljast S-30-st. Pluss muidugi veel woofer. Ja üks korsten. Ja siis veel midagi ja... ;D ;D ;D
                      Kuigi kasutusel on ainult mõned neist!
                      Minu kodukas

Comment

teen jah selliste asjadega mürglit...bassi on karmilt...ja seinu aknaid väristab jõhkralt... ;D
                        mida sa lohh vahid

Comment

Minu arvamus on selline et raju bass on ainult rullnokkadele aga see on ainult minu arvamus :-/ ja ma arvan et see mis seal toas on seda minu kõrvad ei kannataks

Comment

mnjaaa..... ;D
                            mida sa lohh vahid

Comment

tuuma_tuba ;D
                              Valus :-/
                              Mis sul siis tulevikus ka plaanis teha on ??? okok... kujutan juba ette
                              Ühesõnaga... minu arvamus sellest on "jube"... sry. st, kohutav :-/

Comment

Working...
                              X