Teade

Collapse
No announcement yet.

15" elemendi paigaldusrõngas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    15" elemendi paigaldusrõngas

    Tere!

    Kuskohast saaks 15" elemendile sellist tugevat paigaldusrõngast soovitavalt metallist.
    Soovin elemendi eespoolt paneeli avasse istutada ning tugevduseks oleks vaja metallist rõngast, siis jääks nn. flat mount.
    Midagi sellist: http://www.elfafoorum.eu/threads/52793-OB-k%C3%B5larid.
    viimati muutis kasutaja jaffimees; 11 m 2011, 10:11.

    #2
    Vs: 15" elemendi paigaldus rõngas

    Tuleb lasta teha pole kuskil veel müügil näind, kuna elemendid pole väga standard mõõtudes tegelt vaid erinevad siia tänna vähekene. Odav selline tilu-lilu ei ole. Võimalusi on erinevaid laserlõikus, cnc freesimine, sellised tükid samas saab vast ka vesilõikusega.

    Comment


      #3
      Vs: 15" elemendi paigaldus rõngas

      CNC freesimine või laser. Plekilõikamisega tegutsevad firmad esimeseks otsimis-proovimiskohaks. Samas võid ju proovida käsitsi 5-6mm aluplaadist välja lõikamist. Ketaslõikuriga lõikad, lihvkettaga saad kiiresti profiili, siis käsitsi viimistlus. Samas vaja oskusi ja teadmisi. Kontakteeru W@alduriga, ta tegeleb aluplekiga. Äkki saab aidata...
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

      Comment


        #4
        Vs: 15" elemendi paigaldus rõngas

        Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitust
        Samas võid ju proovida käsitsi 5-6mm aluplaadist välja lõikamist. Ketaslõikuriga lõikad, lihvkettaga saad kiiresti profiili, siis käsitsi viimistlus. Samas vaja oskusi ja teadmisi.
        Sul tuli isu nalja teha või.

        Comment


          #5
          Vs: 15" elemendi paigaldus rõngas

          Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
          Sul tuli isu nalja teha või.
          Miks sa seda arvad? See on küll kõige viimane meetod, mida kasutada, kuid mina usun, et kui ikka pea jagab ja käed õige koha pealt välja kasvavad, on täitsa võimalik tulemusi saavutada.

          Kui isu suur ja raha või muid võimalusi ei ole, siis miks mitte proovida.

          Comment


            #6
            Vs: 15" elemendi paigaldus rõngas

            Vanasti, kui siin maal ei olnud veel CNC-sid, laserlõikust, käsifreese ja isegi ketaslõikureid mitte, tehti kõik suuremat sorti ringikujulised lõikamised sõltumata materjalist käsitsi ikka ühe riistapuuga. Nimetame teda siis tinglikult isevalmistatud lõikavaks sirkliks. Võtad pikliku puuklotsi, ühte otsa külje peale nael, teise otsa raadiuse kaugusele sama külje peale lõiketera. Materjalile teed tsentrisse augu, naela pistad sinna sisse ja niikaua hõõrud ringiratast, kuni valmis. Lõikad mõlema külje pealt materjali keskele, siis tulevad servad ilusad. Lõiketera valik materjali järgi ongi põhitarkus. Puidule, plastile, alumiiniumile...

            Comment


              #7
              Vs: 15" elemendi paigaldus rõngas

              Ketaslõikuriga või.
              Jah selline mikumaku pakutud võimalus olemas ja isegi teostatav, aga nii kallis ka see teenus pole.

              Comment


                #8
                Vs: 15" elemendi paigaldus rõngas

                Pole midagi lihtsamat kui üks rõngas. Kui vajaliku paksuse ja läbimõõduga plaat on olemas siis on vaja treipinki ja treialit, lõiketera ja asi lahendatud. Pole vaja mingit ime tehnoloogiat! Neid rõngaid on ennemgi treitud ja tehakse ka tulevikus. Mina tegin selliseid 4mm duur alust, pärast on vaja lihvimis pastat ja viltkäia, kui vaja siis eelnevalt peene liivababeriga üle ja siis lihvida.Millise pinnatöötluse keegi valib, siis oleneb see nii, maitsest, kui vajadusest ja disainist ja ei pea ka selleks alu olema. Olen teinud ka vasest sellisid dekoratiivsed rõngaid. Pole selles midagi nii kallist ja imelist. Kuidas treial seda teeb, pole teie mure! Suurem mure on sobiva materjali leidmine, kuid neid firmasid ikka on, kus aluga tegeleb ja giljotiini all vastava suurusega tükk lõigata pole ka mingi probleem.
                viimati muutis kasutaja humax; 13 m 2011, 11:19.

                Comment

                Working...
                X