Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarikast kahele ovaalkõlarile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarikast kahele ovaalkõlarile

Oleks vaja siis kaks kasti teha võib ka üks kast olla aga tahaks saada nendest kõllidest maksimaalset bassi et võimalikult madal oleks.

Kõlarid on DLS 269

Info:http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_88

Vs: Kõlarikast kahele ovaal kõlarile.

Milleks kastid vajalikud ? Kavatsed tuppa panna need ? Või autosse

Comment

Vs: Kõlarikast kahele ovaal kõlarile.

DLS enda manual räägib 6x9 ovaalidele 15-20l kinnine kast.

Comment

Vs: Kõlarikast kahele ovaal kõlarile

Esmalt postitatud K0bistaja poolt Vaata postitust
        tahaks saada nendest kõllidest maksimaalset bassi et võimalikult madal oleks.
        sellise jutu juures vist kvaliteedist ei saa olla, ehk pane manuaali järgi 20l. saad võimalikult madala(veel kuuldava). 15L maksimaalne bass. Googledamisel leiad hulganisti erinevaid kalkulaatoreid.
        20L jaoks mõõdud: 439x271x167 mm. 15L jaoks: 399x246x152mm. kõrgus, laius, sügavus.
        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Asi peaks tuppa tulema, aga tekkis küsimus kas see 15l ja 20l on mõeldud ühele kõlarile või kahele ?

Comment

SPEAKER ENCLOSURES

If you want to install the speaker in an enclosure the normal
            size for a sealed type is:

4” (10 cm) speakers : 2-4 liters
            5,25” (13 cm) speakers : 6-8 liters
            6,5” (16,5 cm) speakers : 10-12 liters
            8” (20 cm) speakers : 15-20 liters
            6 x 9” speakers : 15-20 liters
            7 x 10” speakers : 20-25 liters

These volumes are only a guideline, they can vary
            between different speakers. Contact your local DLS
            dealer for more exact information about your specific
            speaker.

Comment

Esmalt postitatud K0bistaja poolt Vaata postitust
              Asi peaks tuppa tulema, aga tekkis küsimus kas see 15l ja 20l on mõeldud ühele kõlarile või kahele ?
              Vaevalt sul kaks 6x9 15 liitrisesse kasti ära mahub Ikka kaks 15L kasti tee.

Väike küsimus veel. Mis sa võimendiks kasutad? Automakki? Toavõimendit? Või autovõimud?
              viimati muutis kasutaja Scott; 11 m 2011, 03:59. Põhjus: kokku

Comment

Vana hea võimendi tuleb vahele "raadiotehnik u-101" Esialgu tuleb arvutist. Hetkel on kasutusel üks autovõim mille ma aretasin arvutitoiteploki järele aga see pole just kõige parem varajant kuna arvuti toiteplokk ei anna nii palju ampreid välja.

Comment

Njh selle toiteplokiga jah tavaliselt siuksed jamad Aga see u101 on jõhker aparaat ainult 20w kohta
                  Oman ise U7101 kolm kõlli taga

Comment

Ennem see 20w võim lammutas 120w ovaale nii et vähe pole

Comment

Ega need autokõllide ja toakõllidel ongi suur vahe. Autokõllid näitavad, et mingi 200-300w tegelikult kannatavad nad 40-50w ära ainult. Näiteks s30 on ühed kõige vastupidavamad kõllid mida mina tean. Lase neid nii tugevalt kui tahad isegi mingi 200w võimu peal ja need vaevalt lähevad soojaks sul.

Comment

kui nad sul ostetud/olemas siis pole enam midagi, kuid iseenesest on ovaalidel suur moonutus. Ovaalsed on nad vaid seepärast, et autosse ära mahuksid.

Comment

Ega need autokõllide ja toakõllidel ongi suur vahe. Autokõllid näitavad, et mingi 200-300w tegelikult kannatavad nad 40-50w ära ainult. Näiteks s30 on ühed kõige vastupidavamad kõllid mida mina tean. Lase neid nii tugevalt kui tahad isegi mingi 200w võimu peal ja need vaevalt lähevad soojaks sul.
                          Ma olen kuulanud S - 90 U7101 võimendi taga. Väga kõva häält teevad. S - 30 ei mängi nii kõvasti. Kuid on tõesti normaalsed kõlarid. Kui need on korras.

Comment

Esmalt postitatud plaaster poolt Vaata postitust
                            Ma olen kuulanud S - 90 U7101 võimendi taga. Väga kõva häält teevad. S - 30 ei mängi nii kõvasti. Kuid on tõesti normaalsed kõlarid. Kui need on korras.
                            S-30 tõesti kannatavad kõvasti. Tean ühte, kes kasutas neid TA-600 järel ühel õueläbul supparile kõrge toeks ning kõlarid elasid selle üle ja töötavad siiani. Mul on muidu S90 kõlarid NAD 3020B võimendi järel ja võin kindlalt väita, et teeb isegi veel kõvemini häält kui U7101 järel.

Comment

härrased, tahaks teada, kuidas on teema algataja projetiga? kas on midagi jõudnud ka kokku teha?
                              Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Working...
                              X