Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarid PHILIPS TV-le?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarid PHILIPS TV-le?

Sai hiljuti omandatud üks kasutatud Philips TV (28ML8916). Selle teleka sees on ainult subwoofer ja kõlarid käisid eraldi juurde. Kahjuks pole orginaalkõlareid enam olemas ja nii tulekski neile asendus leida. Kõlarid peaksid olema 8 oomised ja tähtis oleks,et nad mängiksid just keskmisi ja kõrgeid,sest subwoofer telekas ju olemas. TV peaks kõlarite väljundisse andma 2x20W! Kõlarid võiksid max umbes S30 mõõtmetega (soovitavalt küll kitsamad ja kõrgemad),sest vaba ruumiga on nii nagu ta on. Oskab keegi midagi soovitada?
    20+ aastat elfafoorumis

Osta poest kõrged ja keskmised valjukad, tee kast ümber, lase kellelgi filter teha ja kõik. mingid odavamad visatonid näiteks. Kui otse teleka taha paned, pole kalleid mõtet osta. Kasti mõõtudel erilist tähtsust pole, tee kinnine kast. Või osta S30-ned. Selle teleka taga mängivad ilusti.

Comment

Hetkel on S30-ned seal kasutusel aga esiteks on need 4 oomi ja teiseks ei tule nendest just mitte kõige mõnusam heli (heli on n.ö. kumisev ja kõrgeid on vähevõitu). Orginaalis on teleka küljes olnud squeeter kõlarid (need vist ainult kõrgete jaoks). Ise lasta kõlarid teha... ei tunne eriti tegijaid ja ega see vist valmis kõllidest palju odavam tule (sooviks,et kõlari välimus ka ikka enam vähem oleks). Hetkel on mõttes olnud kuskilt mõne muusikakeskuse kõllid kasvõi ajutiselt endale vaadata aga needki vist enamuses alla 8 oomi?
      20+ aastat elfafoorumis

Comment

Ise lasta kõlarid teha... ei tunne eriti tegijaid ja ega see vist valmis kõllidest palju odavam tule (sooviks,et kõlari välimus ka ikka enam vähem oleks).
        soovitan sul pöörduda Indreku poole, tema võib valmistada täpselt sinu vajadustele vastavad kõlarid. kvaliteedi ja välimuse pealt sa kohe kindlasti ei tingi, olen oma silmaga tema tööd näinud, ning hind tuleb ka loodetavasti odavam kui mingid HiFi kõlarid poest osta

Comment

nõus.Hind on umbes sama mis poes ma kujutan ette, aga see-eest saad valida ise disaini ja elemendid.Poest otsides ei leiagi sa endale täpselt sobivat varianti.
          muusika on kuulamiseks

Comment

Aitäh kõigile soovituste eest! Kuidas ma selle Indrekuga kontakti saaksin? Mul orginaalkõlaritest mingid pildid olemas ja põhimõtteliselt võiksid uued kõlarid neile sarnased olla.
            20+ aastat elfafoorumis

Comment

Aitäh kõigile soovituste eest! Kuidas ma selle Indrekuga kontakti saaksin? Mul orginaalkõlaritest mingid pildid olemas ja põhimõtteliselt võiksid uued kõlarid neile sarnased olla.
              indrek@bufu.ee Selle aadressiga peaksid kontakti saama..

Comment

Working...
              X