Teade

Collapse
No announcement yet.

OSB vs vineer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: OSB vs vineer.

Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitust
    kui korralikult eeltöö teha, puudub vajadus lakkimiseks, kuna tekib väga unikaalne poolmatt pind...
    Maitse asi. Üks põhjus, miks mina veel laki selga viskan, on see, et pind jääb vastupidavam igasuguste kriimustuste või muude mehaaniliste vigastuste vastu.
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Lakk on määrdumise vastu vajalik, ka peitsi peale.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Mul ei ole jäänud süda rahule nende kõlarite koha pealt. Ja uurisin ikka asja edasi. Ja jõutsin ikka samade järeldustele millest ka rainadov eelnevalt on kirjutanud. Kast ikka ei tohi vibreerida. Seinad teha ikka võimalikult paksud ja kõvad. Materjal on ikka hea vineer. Väga hea konstuksioon on ( nagu ka rainadov kirjutas ) topelt seinad mis on vahelt liiva täis valatud. Sellisel juhul võib 15mm paksu vineeri kasutada. Mis ka natuke odavam. Kahe plaadi paksus on juba 30 mm plus veel liiv nende plaatide vahel. Raske kast ei vibreeri. Ja see on on hea, sest bass helid ei kandu läbi seinte kõrvale ruumidesse. Selline lahendust on hea kasutada kõrgetes majades kus on palju kortereid. Uurin asja veel ja veel edasi kuniks saan asja täitsa selgeks.

Lisan veel. Esimene paneel , kõlalaud võiks olla paksemast vineeris näiteks 25 - 30 mm .
        viimati muutis kasutaja plaaster; 05 m 2011, 06:43.

Comment

Mida rohkem sa uurid seda paremini saad selgeks et mitte midagi pole selge.
          Näiteks antud juhul 15+15 pole mitte 30.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
          X