Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlar ei mängi nii nagu peaks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlar ei mängi nii nagu peaks

Tervist foorumlased.

Probleem selles siis, et kõlar ei mängi nii nagu ta kunagi mängis. Bassi ei ole nii nagu kunagi oli ja vasekeermete koht nagu käib kuskile vastu magnetis ja tekib selline nõme krõbin. Vaikselt kuulata on võimalik, aga sellest jääb väheks. Mida ette võtta?

Ja kui ma juba siin olen, siis küsiks ära, et mida tähendab RMS? Kas see on koguvõimsus kõlaril? Mul on nagu 2 helikõlarit ja siis 1 woofer. Ja mind just huvitab, mitu watti see Woofer on. Komplekt ise on 30 RMS vms.

Vs: Kõlar ei mängi nii nagu ta peaks..

kõlari probleem siis ilmselt selles, et poolil mõni keerd lahti sulanud (liiga palju võimsust antud)
    RMS. ehk siis reaalne elemendi võimsus (pikaajaline), millel kõlar võib lõpmatuseni mängida. MAX on lühiajaline võimsus mis võibolla käib 1-2 sekundid peale mida põleb kõlar/element läbi. ehk siis näiteks poolilt sulavad keerud lahti/läbi nagu sinu kõlaril.
    kui kõlarit käega liigutad kas siis on kahinad/krõbinat kuulda. kui jah siis tuleb arvatavasti pool uuesti üle mähkida. millega peaks mõni siinne foorumlane ka hakkama saama, oleneb muidugi kas kõlari väärtus seda ka ära tasub.
    loodan et millegagi väga puusse ei pannud
    päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Vs: Kõlar ei mängi nii nagu ta peaks..

Jah, käega liigutades on krõbinat/sahinat kuulda. Ise silmitsesin neid keermeid, siis tundusid tibintobin korras olevat. Sõber, kes on samuti kõlaritehull soovitas üle lakkida keermed. Aga tänud vastuse eest.

Comment

Working...
      X