Teade

Collapse
No announcement yet.

Millega tegu?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Millega tegu?

Tere!
    Sai ostetud fotodel olev kõlaripaar "Akord"-i poest. Kandsid nime BB1202C, 600W(paar), 4 ja 8 oomised müüja suva järgi. Googeldades saab ALPHARDI lehele. Ei ole ühtki silti kastidel ega ka manuaali, mida sai poest küsitud. Minu selgus asjast on- tegu "vale asjaga" ja mõeldud auto kõlariteks. Põlesid läbi kõrgtooni valjuhääldid. Vaatasin, mis karul kõhus- no pildid räägivad ise enda eest!
    Küsimus oleks, kuidas või kas üldse on võimalik tuvastada 12" elemedi andmeid? Valjuhäälditel puudub info. Mõõtude järgi sobib 8 oomise ALPHARDI montaaži läbimõõt ja kõrgus.

Pildid:

http://fotoalbum.ee/photos/plixike145/90348186

Vs: Millega tegu?

Tegu peaks olema visatoni valjukaga, endal oli ka selline, ainult natuke väiksema mõõduga ehk mingisugunegi 10"
    http://www.tme.eu/html/EN/woofers/ra..._EN_pelny.html siin ka link sellest
    Ja selles kastis kus ta praegu on see ei kõlba isegi autosse

Comment

Tänud abi eest! Minu 12"-l Max läbimõõt 305mm, kinnitusava281mm, max kõrgus 126mm, kinnitussetvalt 117mm, montaaži avasid 6* 5mm, magnet 120* 20mm. Sellised on üldmõõdud.

Comment

Mul oli see üksikult ja tegin koos kasutaja "henri503" abiga kasti ümber, mürtsus teine päris hästi

Comment

Olen täpselt sellise välimusega isendit kohanud. Oli ka selline iseehitaja käkk. Lahangul selgus et kõik kolm elementi olid ühendatud paralleelselt otse klemmidele ja ei mingeid filtreid. Ja kõik muidugi läbi põlenud ka... Tundus et autor oskab küll natuke puutööd ja poest välimuse järgi juppe osta, aga see on ka kõik...

Comment

mul oli isegi üks hädine konde seal kõrgete jaoks

Comment

Piezo kõlar PH9 100mm
              ■ takistus: 4-8 oomi
              ■ võimsus: 75W (max: 150W)
              ■ sagedusala: 2-20kHz
              ■ tundlikus: 90dB

Kõrge toon on saadaval www.westbalt.ee, leidsin sealt. See ei ole tähtis. Vaja on tuvastada woofer. Nagu kirjutas mikumaku, on minu kastid samasugused.Minul said otsa piezod ja oletatavasti mingi kõrge tooni valjuhääldid. Woofrid on terved ja korras, saaks nad tuvastatud, oleks võimalus kõlarite ehitamise suunas mõelda. Fakt on see, et mingi tehase toodang nad on!
              Igasugune abi oodatud!

Comment

Pärit kusagilt ühest neist miljonist hiina OEM tehasest. Tuvastamine on ilmselt keerulisem kui andmete ise ära möötmine.
                Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Minul puuduvad mõõtmiseks seadmed ja oskused. Kes võtaks ette? Võib- olla lahenduse pakkuja ise teeks ära! Kokkuleppe küsimus, Tartu pole mulle kauge!

Comment

Pakkumine endiselt jõus valjuhääldite mõõtmise osas! Soovitavalt Tartu või ümbrus. Sõnum foorumisse või PS!

Comment

Kes oskab lahenduse pakkuda!

Comment

Working...
                      X