On küll jah s90bassikas 75w.JA on ka 35w.Ja peab vastu ka teatud tingimustes 200w.Aga mis vahet seal on????Tähtis on ikkagi see võimsus mille juures ta veel niipalju ei moonuta, et su kõrv seda ei taju.s90 bassikal kipub see 35w kanti jääma ja "kingil" on see samuti sinnakanti.
Teade
Collapse
No announcement yet.
king audio watid
Collapse
X
-
See on ammu teada,et see 100W, mis sellele peale kirjutatuds on, pole õige.. Miks peaksid need riisisööjad panema valjukale õiged numbrid peale kui see element nagunii üks paras juust on..? Ja nagu teate, selle elemendi T/S parameetrid ka natsa võsas niiet jah...
niipalju veel et king audio helikvaliteet on veel rohkem võsas
Comment
-
Mis mõte on nii vanat teemat sellise BS pärast päevakorda tõsta? :wacko:
sai ükskord sõbra KING AUDIO s-8 2 x 100(RMS) watise autovõimuga + crossover katsetud
ning lasime ~50-70 watti ja nati rohkem ja mängis normaalselt kuigi KA on minu arust üks viimane....... :P
Comment
-
Originally posted by hentz+May 24 2005, 18:47--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (hentz @ May 24 2005, 18:47)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-rnzr@May 24 2005, 11:01
Audes on tuppa ikkagi parim lahendus.
iz yoo n00bz? :blink:
Comment
-
So, et tuua sellesse suht mõtetusse arutellu natuke konstruktiivsust, palun selgitage oma väiteid lähemalt - miks, kuidas, mismoodi.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Originally posted by rnzr+May 25 2005, 07:49--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (rnzr @ May 25 2005, 07:49)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-djwhisper@May 25 2005, 09:24
Heh
Kõik teavad et audes on hea :P
kellel on ja kes kuulanud need teavad ka
[/b][/quote]
Sellest postitusest ma küll nüüd aru ei saa:S
Eelnevas postituses väidad, et Audes on maailma parim ja nüüd ma enam ei saa mitte muffigi aru:S
Audes on hea...Aga on ka paremaid...Oleneb inimesest...mida ta tahab, kas klassika jaoks või träna ja dnb jaoks.
Kõik oleneb isikust ja muusika maitsest...
Aga king audiot ma ei oskaks endale siis ka kui peale makstakse :lol: :lol:Mäll-mäll
Comment
-
Originally posted by feel_the_bass+May 27 2005, 15:41--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (feel_the_bass @ May 27 2005, 15:41)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by rnzr@May 25 2005, 07:49
<!--QuoteBegin-djwhisper@May 25 2005, 09:24
Heh
Kõik teavad et audes on hea :P
kellel on ja kes kuulanud need teavad ka
ja kõik kes on peale audese ja king audio veel midagi kuulanud teavad seda ka et audes pole hea '
Eelnevas postituses väidad, et Audes on maailma parim ja nüüd ma enam ei saa mitte muffigi aru:S
Audes on hea...Aga on ka paremaid...Oleneb inimesest...mida ta tahab, kas klassika jaoks või träna ja dnb jaoks.
Kõik oleneb isikust ja muusika maitsest...
Aga king audiot ma ei oskaks endale siis ka kui peale makstakse :lol: :lol: [/b][/quote]
n00bilaks? <_<
Comment
Comment