Teade

Collapse
No announcement yet.

Kust saada uusi S90-'ne analooge?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kust saada uusi S90-'ne analooge?

Tere,
    kas keegi oskab mulle seletada miks ma ei suuda erinevatest netipoodidest leida S90nete uusi analooge?
    Suht kõik kõlarid mis müügis on on torn tüüpi ja ilma woofrita. Kas woofri eraldamisel kõlarist on mingi suurem mõte või on asi välimuses kinni?

Kui keeruline oleks selline kõlar ise välja arvutada ning valmis ehitada?

M

Vs: kus on uued "S90"'ned

10+" woofriga kõlareid tehakse küll ja küll, mõned näited:
    Making it loud since 1954, Cerwin Vega has been manufacturing professional audio equipment & electronics for all vehicles. Shop our collections today!

Home Audio Products for Every Lifestyle, Application & Budget. Since 1946, no compromises in Legendary Sound. Free Shipping on All Online Orders in the US.

Jne...

Comment

...aga palun:
      http://www.soundshop.ee/index.php?id=1235&toode=Radiotehnika S-400M Red-fin

"Radiotehnika legendaarne võimas bass, mis paneb vajadusel kogu maja rappuma + Kesk ja kõrgsageduse osakaalu on võimalik ka reguleerida ka kõlarilt"
      (kas just sellise raha eest, on bassihaigus vaja läbi põdeda - see on ise küsimus)
      -

Comment

aitäh linkide eest, Anti112 lingitud olid siiski nagu ma eelnevalt juba mainisin.. igavad tornid, cerwin ja radiotehnika olid juba peaaeg, kuid viimase puhul on hind jah juba päris kõrge. Aga uurin edasi, midagi peab veebruari algul ära ostma, olen siin vargsi piilund ka kasutatud jamo D365 mille kohta ma ei suudagi seisukohta võtta ning hetkeks mõtlesin et laseks ise teha kuid selle puhul ületab hind tõenäoliselt isegi radiotehnika omi.
        Aitäh teile linkide eest!

edit:
        kas kõlareid on välismaalt kallis tellida? tean et UK ei saada üle 2 kilo naljalt välja ning väljastpoolt EU-d tuleb peale maksta, kuidas on siiski lood kõlaritega? kaaluvad ju omajagu, vaatasin just neid Cerwin Vega kõlareid ja neid vist eestis ei müüda..
        viimati muutis kasutaja m6mmix; 16 m 2012, 00:31.

Comment

Vs: Kust saada uusi S90-'ne analooge?

kasutatuid siit?

Comment

Esmalt postitatud m6mmix poolt Vaata postitust
            ...S90nete uusi analooge?
            Radioelektronikas serviss SIA, Audio un videotehnikas labošana, Mobilo telefonu remonts.

Comment

Radiotehnika sm-300 on küll s90neste järeltulija, aga kui tohib küsida, et mis juhtus orginaaliga?, sest kui ainult mähis on õhtal siis on alati võimalik see välja vahetada.
              (ka mul on antud isendid olemas, ning need on ikka ülihead. )

Comment

mul peaks kuskil 2 paari s90neid olema, aga neil kastid aja jooksul viga saand ja kui õigesti mäletan siis mingid elemendid olid ka läbi..

Comment

Working...
                X