Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovitage korralikke põrandakõlareid kuni 1000€

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Soovitage korralikke põrandakõlareid kuni 1000€

Kui ma ei eksi, siis peaks kusagil 1500 eur kanti jääma Audes 146 kõlaripaar?
    Pro HT oli paigaldatud spetsiaalsesse minikino ruumi seintele, ekraani kõrvale, alla ja tahaseina, kino oli isoleeritud spetsmaterjaliga seintel, laes ja ka põrandal jne. 15 supermugavat suurt tugitooli. Väga kallis projekt.
    Mis seal ikka valesti seadistada, 7.1 automaatseadistus mikrofoniga. Usu, sai sealt võimult kõik võimalikud variandid ja seadistused läbi proovitud. Kuulasime kontserte seal Blu-ray pealt. Peaks ideaalne heli ju olema...no mida ei ole seda ei ole.
    Kaks kogemust Audesega, mõlemad negatiivsed. Teeme jah kohaliku kuulamise !! Siis äkki hakkan ka Audest austama
    Eposed meeldisid, sest nende heli pühkis teiste kõlarite heliga põrandat. Tõsi Audes 146 seal ei olnd tõesti. Aga neid pole ju kusagil, huvitav miks, kui nii head asjad
    Võim oli ka muidugi 3000 eurine NAD ja heliallikas NAD5 ja kaablid ka korralikud trossid

Comment

Esmalt postitatud tehnofriik poolt Vaata postitust
      1000€ klassis pühkis Audes 146 köigi teiste kölaritega pörandat, aga uued hinnad on tiba kröbedamad.
      Võiks ikka täpsustada millised konkreetselt kõlarid osalesid testimises. Mille poolest olid ühed teistest üle?

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
        Kõrgsagedus on Seas keskriba on Peerless, enam ei leia kohta ja täpselt ka ei mäleta aga ehk olid ka 146 filtri detailid juba väga korralikud st mox takistid ja mundorfi konded aga selle peale kindel ei oska olla.
        145-155 Maestros oli Audes 14T25-8 ja Peerless M13NH-4 (http://www.peerlessaudio.com/uploadf...yered Cone.pdf).
        Uued Maestrod on Seas 27TDFC tweeteriga. MOX takistid filtris ei ole. Bassikad on Audese oma - 8" ja 10" (saamad on Bluesis ja Excellence 5-s)

Siin foorumis kasutaja cartier müüb oma Audes 155 hinnaga 900eur (alusega) - selle raha eest on väga hea kõlarid (praegune Audese hind oli 1800 eur selle komplektidele?).

Väike tüüning teeb neid veel parem.

Comment

Ma ei tea kas asi on minu peakujus, aga mul ei ole kunagi head suhet nende 14T25 kõlaga tekkinud. Kuigi mitmed muud aspektid on audese lahenduste juures meeldinud.
          Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust
            mul ei ole kunagi head suhet nende 14T25 kõlaga tekkinud
            Tjah, sama siin. Aga 10T20 ja eriti 10GDV20 RETi tehtuna olid küll normaalsed.
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

1x5 ja 1x6 vahe on peale körgete hääldi ka filtrites. Kölalt on 1x6 1x5-st üle.

Võiks ikka täpsustada millised konkreetselt kõlarid osalesid testimises. Mille poolest olid ühed teistest üle?
              Nt. Polk RTi A5 ja A7, Swans Diva, D10, D2000, RM600R, M1 (mis pole ka üldse halb kölar), Heco Statement jt mis enam meeles ei ole. Iga kölar oli ses testis oma heade ja halbade omadustega (ühel hea bass, teisel kesksagedus, kolmandal disain), aga Audes 146 oli köige paremini tasakaalustatud - esmapilgul ehk sellise mittemidagiütleva heliga; ei mingit vau-effekti, aga pikemalt kuulates saad aru, et tal lihtsalt peaaegu puudub "oma saund" (loe: moonutus). Ainukene viga on kerge resonants ca 5...5,5 kHz peal, aga see on väga väike viga, kogu ülejäänud sagedusala on pmst sirge pulk (sai nende köllide sageduskarasid ka möödetud, primitiivse metoodikaga, aga pildi sai ette, mida üks vöi teine apastraat teeb). Funktsionaalne kölar ilma kellade-viledeta, kogu konstrui on soliidne, lihtne ja loogiline ning poolmatt musta viimistlusega on peaaegu vöimatu rappa minna.
              Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

No see on juba reaalne jutt, et testis, kus oli umbes 10 kõlarit oli Audes parim
                Eile sattusin kuulama Monitor Audio RX6 juhuslikult ja täitsa meeldivalt mängisid.
                Need saaks ka u 1000.- kätte, usun et mahub ka postituse autori eelarvesse, soovitan kuulama minna. Sony Centris on olemas, Solarises või siis valiheli.ee.

Comment

audest peaks olema võimalik kuulata lavinton'is maleva tänaval, kuidas see täpsemalt praegu käib, pole teada.

Comment

Esmalt postitatud umbellatus poolt Vaata postitust
                    audest peaks olema võimalik kuulata lavinton'is maleva tänaval, kuidas see täpsemalt praegu käib, pole teada.

http://www.arikataloog.ee/ariip.php?...=107680&show=0
                    Ei saa, seal ei ole seda firmat juba ammu enam. Üleeile helistasin mobiilile mis seal antud, et enam ei tegele. Soovitas Jõhvi sõita
                    Huvitav, kas siis audesil ei ole turgu et kauplused neid sisse ei võta? Miterassas peaks olema.

Comment

Vanade hindadega (mis rohkem oli heategevus vaeste eestlaste suhtes kui kasumlik äri) läks Audes päris hästi ja leidis neid ka suurtest ketipoodidest, aga uued hinnad sisuliselt tapsid Audese turuosa Eestis. Ja ei soovi enam keegi meil neid niisama laos hoida - karm reaalsus on see, et 90% inimestest heli ei huvita ja keda huvitab, tahab 500€ eest 5x100 W ressiivrit ja vöimalikult suuri kölareid. Ja ka kallimas hinnas uuritakse rohkem Yamaha, JBL, Magnati ja Heco kohta. Peaasi, et "tymmi" oleks.

Kes aga töesti hoolib heast helist, leiab reeglina omale sobiva seadmestiku mujalt kui siinsetest tavalistest elektroonikapoodidest.
                      Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Õigus, ainult et Yamaha ja JBL ei anna eriti kvaliteetset tymmi ka. Kui siis kõige kallimas otsas.

Comment

Esmalt postitatud Markunn poolt Vaata postitust
                          Eile sattusin kuulama Monitor Audio RX6 juhuslikult ja täitsa meeldivalt mängisid.
                          Kui võrdleme 146 vs MA Gold GS60:
                          - heli: MA - puhtad kõrged&kesked, hea bass, aga kogupilt - "igav", 146 on "haarav", aga puudub alumine osa meeste vokaalis (saama pilt on 155-ga ja 145-ga, aga 146 nendest kõige parem variant)
                          - välimus: MA välimus on palju parem, 146 on "mustad puusärkid" Selle jaehinaga (1500 praegu? välimis võib olla parem)

Ka olen võrdlenud MA Gold GX100 vs modditud Audes 105 (moditud filter + Mundorfi komponendid):

MA diiler ütles et GX100 on parem, et modditud 105-de helipiult liiga realne (minu kõrvadele Audes 105 andsid head helipilti, samas MA mängisid nagu kaks eraldiseisvat kõlarit kus fookus oli just keskusel)

redart: kui Audese tweeterid ei meeldi, kontrolli et nad on saama, mul oli palju Audese kõlarid 15T25-8 ja 14T25-8-ga, kus oli vaja leia "matching pair" - nad on erivevad, ja erinevus võib olla +-2-3db. Kuidas nad mängivad? Hm... minu arvamus, et kõrged >5K on väga head, aga 2...3K-ga Seasid on palju parem. Teine asi - kuidas filter tehtud ja mis on teine väljuhääl - vaata 15/14T25-8 SPL - seal on "mägi" 3..5kHzil, ja see võib teha heli teravam.

Comment

Ainsad audesed mis mul on, on 005. Seal on teine tweeter ja see mulle meeldib.
                            Toidan trolle!

Comment

Otsite siin kõlareid,leidsin ühe sellise kuulutuse, pole minu omad ja ei tee reklaami aga võiks tõsisemalt uurida kellel huvi on, äkki sobivad:

Comment

Tunduvad nagu 20a vanad

Comment

Working...
                                X